Maksuttomia Erätauko-koulutuksia asukkaille

4.3.2022 14.40

Espoo tarjoaa maksuttomia Erätauko-koulutuksia asukkailleen

Keväällä 2022 tarjoamme maksuttomia Erätauko-koulutuksia henkilöstölle ja asukkaille. Erätauko on Sitran kehittämä menetelmä, jonka avulla voimme käydä rakentavaa keskustelua hankalistakin aiheista. Se sopii yhtä hyvin avoimiin kansalaiskeskusteluihin, organisaation sisäisiin keskusteluihin kuin vuorovaikutukseen keittiön pöydän ääressä. Erätauko-keskustelua ohjaa aina koulutettu fasilitaattori. 

Koulutukset ovat suomenkielisiä ja ne toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja rauhallisen paikan, jossa voit keskittyä.

Espoon Erätauko-koulutus muodostuu kolmesta moduulista:

    • Moduuli A (1.45 h) tutustuttaa dialogiin ja esittelee Erätauko-konseptin. Moduulin jälkeen tiedät, mihin tilanteisiin Erätauko-dialogi sopii ja miten voit järjestää keskustelun. 
    • Moduuli B (5 h) antaa valmiudet kokeilla Erätauko-dialogin fasilitoimista.
    • Moduuli C (4 h) syventää ja laajentaa osaamista. Tämän jälkeen voit toimia Erätauko-keskustelun fasilitaattorina.

Moduulit tulee käydä järjestyksessä, sillä kaikki kolme moduulia yhdessä muodostavat Erätauko-fasilitaattori-koulutuksen. Voit halutessasi osallistua myös vain A-moduuliin. Koulutukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille.

Lue lisää Erätauosta(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Koulutusten ajankohdat ja linkit ilmoittautumiseen

Tietosuoja ja henkilötietojen käsittely

Ilmoittautuessasi koulutukseen sinua pyydetään ilmoittamaan etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan koulutuksen järjestämiseen. Tietoja säilytetään vain tapahtuman ajan eikä niitä välitetä edelleen.

Ilmoittautuessasi koulutukseen hyväksyt, että Espoon kaupunki saa käyttää antamiasi tietoja tässä kuvatulla tavalla.

Linkki Espoon kaupungin tietosuojaselosteisiin:

https://www.espoo.fi/fi/espoon-kaupunki/tietosuoja