Luontoretkiä lapsiryhmille toukokuussa

2.3.2022 14.12Päivitetty: 16.3.2022 12.23
Lapset tutukivat suurta koivua.
Kuva: Janne Ignatius

Opas johdattaa lapsiryhmiä Villa Elfvikin lähiluontoon toukokuun arkipäivinä. Toiminnalliset retket on suunniteltu 5-10 -vuotiaille lapsille. Huom! Kaikki retket on nyt varattu.

Kaikki opastetut retket varattiin nopeasti loppuun, mutta luontotalossa ja sen lähiympäristössä voi retkeillä myös omatoimisesti. Katso omatoimisesti käytettävät materiaalit luontopoluille. Opastettuja retkiä on tarjolla jälleen syyskuussa.

Villa Elfvikin luontotalossa on tarjolla lapsiryhmille maksuttomia luontoretkiä arkipäivisin ma-pe 2.-31.5.2022. Retket sopivat päivähoito-, esikoulu- ja iltapäiväkerhoryhmille sekä peruskoulun 1.-4. -luokille. 

Suositusalkamisajat retkille ovat klo 9 ja 12.  Retken kesto on noin kaksi tuntia. Retkeen sisältyy evästauko. Pienet retkieväät siis mukaan. 

Retkivaihtoehdot ovat:

Metsänhaltian tarinakätkö (5-7 – vuotiaille)
Keväiseen metsään sijoittuvassa satuseikkailussa tutustumme metsänhaltian tarinoiden kuljettamina monenlaisiin vanhan metsän asukkaisiin. Mietimme myös metsien merkitystä meille ihmisille.

Kevään kutsu (5-9 – vuotiaille)
Tutustumme kevään merkkeihin ja merkitykseen luonnossa. Nautimme kevätluonnon tarjoilemista elämyksistä kaikilla aisteilla ja vierailemme ruovikossa.

Sitruunaperhosesta  sysikiitäjäiseen (3.-4. -luokkalaisille)
Tutkimusretki ötököiden ihmeelliseen maailmaan. Tutustumme monenkirjaviin pikkuotuksiin itse havainnoimalla ja kokemalla.

Voit varata ryhmällesi retken soittamalla Villa Elfvikin luontotalon asiakaspalveluun puh. 043 826 9208. Varauksia voi tehdä 15.3.2022 klo 9.00 alkaen.

Lisätiedot: Villa Elfvikin luontotalo

  • Luonto
  • Kestävä kehitys
LeppävaaraTapiola