Espoo mukana kehittämässä Kaikukortin käytettävyyttä

7.3.2022 7.04Päivitetty: 7.3.2022 8.34

Kaikukortti-toimintaa kehitetään nyt kahdessa hankkeessa, jotka edistävät toiminnan digitaalista kehittämistä ja käyttäjäystävällisyyttä.

Espoon kaupunki on mukana kehittämässä Kaikukortin käytettävyyttä. Kaikukortti-toimintaa kehitetään nyt kahdessa hankkeessa, jotka edistävät toiminnan digitaalista kehittämistä ja käyttäjäystävällisyyttä. Uudet toiminnot tulevat parantamaan Kaikukortin käyttöä myös Espoossa.

Toisen hankkeen tavoitteena on luoda Kaikukortin käyttäjälle selainpohjainen työkalu oman Kaikukortin käytön seuraamiseen. Hankkeessa parannetaan myös kulttuuritoimijoiden ja Kaikukortti-asiakkaan välistä keskinäistä viestintää ja luodaan siihen sopivia digitaalisia työkaluja. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittaman hankkeen tavoitteena on lisätä Kaikukortin käyttäjien osallisuutta ja kehittää uusia palveluita, esimerkiksi hyvinvointimittari ja kulttuuriseuran haku. Lisäksi nykyisen fyysisen Kaikukortin rinnalle kehitetään mobiili-Kaikukortti. Tavoitteena on myös vakiinnuttaa Kaikukortin raportointijärjestelmä Kaikukanta, joka palvelee hyvinvointialueita ja kuntia kulttuurihyvinvointiin liittyvän tiedon hyödyntämisessä.

Lue lisää käynnistyneistä hankkeista Kaikukortin valtakunnallisilta verkkosivuilta(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Kaikukortin käytöstä Espoossa voit lukea lisää Kaikukortti-sivulta