Vuoden 2021 espoolainen urheilija, nuori urheilija, joukkue ja urheiluteko on valittu 

Julkaistu: 11.2.2022 10.32
Espoo liikkuu - parhaassa seurassa.

Vuoden 2021 espoolainen urheilija on Oskar Kirmes, espoolainen nuori urheilija Nelli Laitinen, espoolainen joukkue Ovo Team ja urheiluteko jääurheilukeskus Ilmatar. 

Espoon vuoden 2021 urheilija ja joukkue valittiin yleisöäänestyksellä. Vuoden 2021 espoolaiseksi urheilijaksi espoolaiset äänestivät Oskar Kirmeksen. Espoon telinetaitureiden voimistelija Oskar Kirmes saavutti vuonna 2021 MM-finaalipaikan ja oli kisoissa joukkueen kapteeni. 

Vuoden 2021 espoolaiseksi joukkueeksi valittiin äänestyksellä ylivoimaisesti Ovo Team. Ovo Team voitti joukkuevoimistelun Suomen mestaruuden 2021. 

Lisäksi liikuntalautakunta valitsi tämän vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 10.2.2022 vuoden 2021 nuoren urheilijan ja urheiluteon. Vuoden 2021 nuoreksi urheilijaksi valittiin jääkiekkoilija Nelli Laitinen, joka edustaa Kiekko-Espoota. Nelli Laitinen pelaa naisleijonissa ja lähtee ensi kaudeksi pelaamaan Minnesotan yliopistoon. 

Vuoden 2021 urheiluteoksi liikuntalautakunta valitsi Ilmattaren. Jääurheiluseurat ovat yhteisellä ponnistuksella rakentaneet 25,3 miljoonaa maksaneen Suomen hienoimman jääurheilukeskus Ilmattaren. Halli mahdollistaa lajiharjoittelun lisäksi erinomaisen oheisharjoittelun sekä urheatoiminnan opiskelutiloineen.