Sellosali nousi palkinnoille Seure-henkilöstöyhtiön kyselyssä

24.1.2022 7.51

Henkilöstöpalveluyhtiö Seuren työntekijöiltä kysyttiin loppuvuodesta, mitkä olivat vuoden 2021 parhaat työkohteet viidessä eri kategoriassa. Sellosali nousi palvelualojen kategorian parhaaksi pääkaupunkiseudulla.

Sellosali on palvelualojen paras työpaikka pääkaupunkiseudulla. Tätä mieltä ovat henkilöstöpalveluyhtiö Seuren työntekijät, joilta kysyttiin loppuvuodesta, mitkä olivat vuoden 2021 parhaat työkohteet viidessä eri kategoriassa. Sellosali nousi palvelualojen kategorian parhaaksi. Seuren kautta Sellosalin aulapalvelussa, lipunmyynnissä sekä vahtimestareina työskentelevät olivat perusteluina kertoneet kokevansa, että Sellosalissa on "Espoon kivoin porukka”, jossa kaikki auttavat toisiaan, jossa vakinaisten ja keikkatyöntekijöiden välillä vallitsee erittäin hyvä yhteishenki ja jossa jokainen saa olla oma itsensä.  

Seuren kautta välitetään työntekijöitä 3600 eri työkohteeseen. Näin suuresta joukosta esiin nouseminen on hieno tulos. Pandemia-aika, jolloin kulttuuri- ja tapahtumatalot ovat joutuneet pitämään oviaan suljettuina, on vaatinut suurta joustavuutta ja ongelmanratkaisutaitoja erityisesti henkilöstöltä. ”Hyvin merkittävän ja lämmittävän tästä tunnustuksesta tekee se, että saimme sen keskellä pandemiaa. Seure-tiimimme piti meitä arvossa ja viihtyi työssään Sellosalissa huolimatta pitkistä sulkuajoista ja esimerkiksi syyskaudella 2021 moneen kertaan vaihtuneista turvallisuuskäytännöistä, jotka aiheuttivat paljon haasteita ja lisätyötä erityisesti aulapalveluhenkilöstöllemme. Haluan kiittää Sellosalin aulapalveluvastaavaa Janne Heleniusta, jolle aulatiimin työhyvinvointi, työssä oppiminen ja yhteishenki ovat sydämen asioita”, iloitsee Sellosalin tuotantopäällikkö Henna Salo. 

Lue lisää pääkaupunkiseudun henkilöstöpalveluyhtiö Seuresta ja vuoden 2021 parhaista työkohteista: 
https://www.seure.fi/ajankohtaista/vuoden-2021-parhaat-tyokohteet-on-valittu/(ulkoinen linkki) 

  • Sellosali
Leppävaara