Hösmärinpuiston koulua koskeva asukastilaisuus järjestetään 26. tammikuuta

Julkaistu: 25.1.2022 6.21

Espoon kouluverkkoa kehitetään tavoittelemalla nykyistä suurempia kouluyksiköitä valtuuston hyväksymän Taloudellisesti kestävä Espoo (TakE) -ohjelman mukaisesti. Osana valmistelua kuullaan kaupungin henkilöstöä ja asukkaita. Hösmärinpuiston koulua koskeva asukastilaisuus järjestetään 26. tammikuuta.

Julkaisimme 24.11.2021 uutisen Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelma ohjaa kouluverkon kehittämistä(ulkoinen linkki). Seuraavaksi selvitys käynnistyy suomenkielisessä perusopetuksessa Hösmärinpuiston koulun osalta.

Asukastilaisuus Hösmärinpuiston koulun huoltajille ja muille kuntalaisille

Kouluverkon muutosten valmistelussa koulun oppilailla, alueen asukkailla ja kuntalaisilla on mahdollisuus esittää mielipiteensä.

Keskiviikkona 26. tammikuuta järjestetään Hösmärinpuiston koulun avoin asukastilaisuus. Tilaisuus järjestetään etänä Teamsin välityksellä klo 17.30 alkaen.

Tilaisuudessa on tarkoitus kertoa Hösmärinpuiston koulun jatkoa koskevasta suunnitelmasta ja Suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikössä tarkastelussa olleista vaihtoehdoista:

1. Koulun toiminnan päättyminen

2. Koulun toiminnan jatkaminen nykyisellään  

Kaikille koulun oppilaiden huoltajille lähetetään kutsu tilaisuuteen Wilman kautta. Tilaisuuteen voivat halutessaan osallistua myös muut asukkaat ja kunnan palveluita käyttävät tahot. Tilaisuuteen osallistumiseksi voit ottaa yhteyttä koulun rehtoriin, jonka yhteystiedot löytyvät Hösmärinpuiston koulun sivulta. Näkemyksiä tai kannanoton aiheesta voi toimittaa jo ennen tilaisuutta tai sen jälkeen.

  • Perusopetus
Espoon keskus