Virpi Utriaisesta YritysEspoon uusi toimitusjohtaja

Julkaistu: 21.12.2021 11.36
Virpi Utriainen, YritysEspoon toimitusjohtaja
Virpi Utriainen on YritysEspoon uusi toimitusjohtaja. Kuva: Tatu Singo

YritysEspoon hallitus on nimennyt kasvatustieteen maisteri Virpi Utriaisen yhdistyksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Utriainen aloittaa tehtävässään 20.3.2022.

Virpi Utriaisella on vahva kokemus yrittäjyyden parissa työskentelystä. Vuodesta 2007 hän on työskennellyt Nuori Yrittäjyys -järjestössä ensin kehityspäällikkönä ja sen jälkeen toiminnanjohtajan roolissa 13 vuoden ajan. Utriaisen johdolla Nuori Yrittäjyys -järjestö on kasvanut kahden hengen yhdistyksestä kolmenkymmenen hengen valtakunnalliseksi organisaatioksi.

YritysEspoon hallituksen puheenjohtaja Pasi Kainulainen on erittäin tyytyväinen Virpi Utriaisen valinnasta yhdistyksen toimitusjohtajaksi, ja toivottaa hänet lämmöllä tervetulleeksi.

”Tehtävään oli useita erinomaisia hakijoita, joista Virpi nousi ykköseksi hallituksen yksimielisellä päätöksellä. Virpin tausta ja paneutuminen haettuun tehtävään tekivät vaikutuksen koko hallitukseen. Odotan suurella mielenkiinnolla yhteistyön alkua”, Pasi Kainulainen toteaa.

Kainulainen kiittää lämpimästi nykyistä toimitusjohtajaa Erkki Pärssistä ”valtavasta ja merkityksellisestä panoksesta YritysEspoon tarinan kehittämisessä ja sen vahvan maineen luomisessa.”   

”On hienoa lähteä mukaan YritysEspoon asiantuntijaorganisaatioon, joka on osa Business Espoo -verkostoa. Verkostot auttavat yritysten kehittämisessä, uudenlaisen yrittäjyyden syntymisessä ja ovat ratkomassa ajankohtaisia omistajavaihdoshaasteita", toteaa Virpi Utriainen.   

”Nuoret ovat niitä, jotka tulevat keksimään ratkaisuja seuraaviin pandemioihin ja ihmiskunnan elämään ilmastonmuutoksen keskellä. Heidän osaamistaan tulee tukea myös yrittäjyysopetuksen kautta eri kouluasteilla; peruskoulusta ja lukiosta ammatillisiin oppilaitoksiin ja yliopistoihin. Nuoret ovat tärkeitä uudenlaisen yrittäjyyden tuottajia, joita tarvitaan myös YritysEspoon toiminta-alueella”, painottaa Utriainen.  

Lisätietoja:  

Hallituksen puheenjohtaja Pasi Kainulainen, puh. 040 523 4844  
Virpi Utriainen, puh. 040 701 3038  
Erkki Pärssinen, puh. 050 4111104  

YritysEspoo (Espoon Seudun Uusyrityskeskus) on yrityksen perustamista suunnittelevien ja oman yrityksen liiketoimintaa kehittävien neuvontaorganisaatio  ja osa Business Espoo -yrityspalveluverkostoa. YritysEspoo palvelee kaikkia Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueiden asukkaita ja yrityksiä. Kauniaisissa palvelut tunnetaan nimellä YritysKauniainen ja Kirkkonummella nimellä YritysKirkkonummi. Asiakaskäyntejä on vuodessa noin 2 500. Neuvontapalveluita on saatavilla suomen ja ruotsin kielen lisäksi englanniksi, kiinaksi ja venäjäksi.   

Linkit:  

www.yritysespoo.fi
www.uusyrityskeskus.fi

  • Yrittäjyys