Onnea kaikille syksyn ylioppilaille – suunta kohti tulevaisuutta!

Julkaistu: 3.12.2021 9.27Päivitetty: 3.12.2021 12.23
ylioppilas lakki päässä
Kuva: Kaitaan lukio

Tänä syksynä Kaitaan lukiosta valmistuu 13 ylioppilasta, joilla on takanaan monta koulu- ja opiskeluvuotta, kymmeniä kokeita ja esitelmiä, opiskelupaineita sekä koko lukion opintomäärää mittaavat ylioppilaskokeet. Juhlimme opiskelijoiden ahkeraa työtä ja valmistumista perjantaina 3.12. samalla, kun vietämme itsenäisyysjuhlaa. 

Yksi uusista ylioppilaista on Yunzhi Long. Hän kirjoitti suomen kielen, pitkän matematiikan, fysiikan, kemian, biologian sekä englannin. Long on erittäin tyytyväinen hyviin arvosanoihinsa. “Tulokset eivät kuitenkaan ole tärkeintä, vaan se, miten kirjoituksiin valmistuu”, Long toteaa.

Long on opiskellut ahkerasti koko lukioaikansa ja käytti suuren osan kesälomastaan lukemiseen. Nyt hän on helpottunut, sillä hän voi vihdoinkin rentoutua ja nauttia tärkeästä päivästä ystäviensä kanssa. Yunzhi Longilla on jo suunta kohti tulevaisuutta. Hän aikoo mennä opiskelemaan lääketieteelliseen tiedekuntaan ja myöhemmin häntä kiinnostaisi myös kirjoittaminen. “Tulevaisuuden haaveeni on, että elän pitkän elämän ja nautin jokaisesta päivästäni”, Long sanoo. 

Onnea vielä kerran kaikille ylioppilaille. Nauttikaa tästä ainutlaatuisesta päivästä, sillä olette kaikki upeita nuoria!

“Unelmansa toteuttaminen
 on ihmisen tehtävä maan päällä”
〜Paulo Coelho

  • Kaitaan lukio
Espoonlahti