Loppuvuoden tervehdys Sellosalista

22.12.2021 10.19
Hyvää joulua
Kuva: -

Edessä on juhlapyhien aika ja hengähdystauko, mutta suuntaamme jo katseet kevätkauteen 2022. On mahdollista, että voimaan astuu uusia rajoituksia. Tiedotamme mahdollisimman pian, mikäli ne vaikuttavat Sellosalin tapahtumiin. Asiakkaidemme turvallisuus ja viihtyvyys on meille edelleen ykkösasia, ja noudatamme tarkoin kulloinkin voimassa olevia viranomaismääräyksiä taataksemme tämän.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta sekä esiintyjille että upealle yleisöllemme: saavuitte elävän kulttuurin ääreen myös näinä erikoisina aikoina ja teitte arjesta juhlan. Nyt haluamme toivottaa rentoa, rauhaisaa, toiveet täyttävää joulunaikaa! Sellosalin kevätkausi 2022 on täynnä monipuolisia ja korkeatasoisia elämyksiä - toivottavasti näemme jälleen pian turvallisten tapahtumien merkeissä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022 toivoen

Sellosalin väki

  • Sellosali
Leppävaara