Kohti hyvinvointialuetta: infotilaisuus asukkaille ja yhteistyökumppaneille 12.1.2022

Julkaistu: 21.12.2021 9.35Päivitetty: 13.1.2022 7.47
Kartta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueesta.

Järjestämme vuoden 2022 aikana Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmisteluun liittyviä avoimia infotilaisuuksia. Ensimmäinen tilaisuus oli keskiviikkona 12.1.2022 klo 17–18 verkossa. Tilaisuuden materiaalit ovat saatavilla.

Järjestämme vuoden 2022 aikana Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmisteluun liittyviä avoimia infotilaisuuksia. Ensimmäinen tilaisuus on keskiviikkona 12.1.2022 klo 17–18 verkossa. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

Luvassa on tuoreet kuulumiset hyvinvointialueen valmistelusta: missä mennään juuri nyt ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Tilaisuudessa esiintyy Sanna Svahn, joka vastaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelusta. Mukana on myös valmistelujohtajia.

 

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää 1.1.2023 alkaen asukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut. Tavoitteena on, että asukkaat eri puolilla Länsi-Uuttamaata saavat yhdenvertaiset, laadukkaat ja oikea-aikaiset palvelut. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujen piirissä ovat Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaat.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue(ulkoinen linkki)

  • Hyvinvointialue