FotoEspoo-kilpailun palkitut kuvat esillä KAMUssa

1.12.2021 13.36Päivitetty: 8.12.2021 10.32
FotoEspoon palkitut kuvat esillä KAMUn sisäänkäynnissä.
FotoEspoon palkitut kuvat esillä KAMUssa. Kuva: Leena Sipponen / KAMU

FotoEspoo on espoolaisten kameraseurojen vuosittain järjestämä valokuvauskilpailu. Vuonna 2021 teemana oli ”Pandemia ja läheisyys”. Palkitut kuvat ovat esillä KAMU Espoon kaupunginmuseon sisäänkäynnissä 1.12.2021 – 9.1.2022.

Kilpailussa on kolme sarjaa: mustavalkoiset, värikuvat ja kuvakokonaisuudet. Voittajat valitsivat KAMUn kuvakokoelmien intendentti Leena Sipponen ja valokuvaaja, taiteen maisteri Henna Aaltonen.

Kuvista palkittiin 3 parasta väri- ja mustavalkosarjoissa ja 2 parasta kuvakokonaisuussarjassa, sekä lisäksi jaettiin muutama kunniamaininta. Mustavalkosarjan voitti Jouni Arjatsalo, värikuvasarjan Yrjö Venna ja kuvakokonaisuussarjan Jarmo Louneva.

 

  • Historia
Tapiola