Yrittäjillä ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua kansainvälisesti palkitun valokuvaajan valokuvanäyttelyyn

1.10.2021 8.44Päivitetty: 1.10.2021 9.20
Ihminen sukelluspuvussa pinnan alla.

”Korona-ajan yrittäjätarinat kuvissa” -projektissa kuvataan tarinallisia henkilökuvia yrittäjistä.

Kuvista järjestetään näyttely vuoden 2022 jälkipuoliskolla. Osallistumalla näyttelyyn pääset mukaan mielenkiintoiseen projektiin ja saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi.

Kiinnostuitko? Ilmianna itsesi tai yrittäjäkollegasi ja kerro meille, miksi juuri sinun tarinasi pitäisi olla mukana näyttelyssä. Ilmoittaudu mukaan 21.10. mennessä!(ulkoinen linkki)

Valokuvaaja Markku Pajunen

Markku Pajunen on espoolainen kansainvälisesti palkittu valokuvaaja. Hän on valokuvaajana monipuolinen, mutta tavaramerkkejä ovat huumori ja dramaattisuus. Kuvaajana hän tekee korkealuokkaista laatua eikä photoshop-taidotkaan ole hullummat. Pajunen on saavuttanut tyylillään useita palkintoja, mm. Fotofinlandia 2018 -sarjavoitto kuvituskuvissa, EISA Photo Maestro 2019 -mestaruus sekä Finnish Photo Awards 2020 -pronssi mainoskuvasarjassa.

Yritysmaailma on Pajuselle tuttua, sillä ennen valokuvaajaksi ryhtymistään hän teki pitkän uran suomalaisessa teollisuudessa (Nokia, Elcoteq, Huhtamäki) mikä on koulinut täsmällisyyttä ja asiakaspalveluasennetta. Yhteensä yli seitsemän vuotta työkomennuksia ulkomailla (Kiina, Unkari ja Viro) ovat tuoneet perspektiiviä elämään, mikä näkyy elämänasenteessa sekä kuvissa. Ammattilaiseksi valokuvaajaksi hän ryhtyi vuonna 2015 asioituaan ensi YritysEspoon kanssa ja hän on ollut siitä lähtien Espoon Yrittäjien jäsen sekä nykyään myös YritysEspoon asiantuntija.

Toukokuussa 2021 Markku sai Finnfoton apurahan projektille Korona-ajan yrittäjätarinat kuvissa. Projektissa kuvataan tarinallisia henkilökuvia yrittäjistä. Kuvista järjestetään näyttely vuoden 2022 jälkipuoliskolla.

  • Yrittäjyys