Eylin oppilaiden kirjasuositukset lukulomalle – Syysloma on lukuloma -kampanjaa toteutetaan nyt jo kolmatta kertaa.

Julkaistu: 14.10.2021 9.13
Kirjoja rivissä.
Kuva: EYL:n viestintätiimi

Lukeminen on oiva harrastus koko perheelle, ja syysloma onkin erinomainen hetki varata sille aikaa. Voit lähteä lomamatkalle helposti, edullisesti ja turvallisesti kirjan siivin. Kirja-alan ammattilaisilta kirjastoissa ja kirjakaupoissa saa erityisesti kampanjan aikana mahtavia lukuvinkkejä, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Kampanjassa on mukana myös paljon tunnettuja henkilöitä. Lukeminen on kaikille mukava, varsin hyödyllinen, mutta samalla myös rentouttava ja stressiä vähentävä harrastus. Haluammekin nyt jakaa teille Espoon yhteislyseon oppilaiden lempikirjoja, joiden avulla viettää rentouttava ja mukava syysloma:

Patrick Rothfuss: The Name of the Wind

William Golding: Kärpästen herra 

Lars Kepler: Hypnotisoija 

Emily Henry: Beach read

Angie Thomas: Viha jonka kylvät

Älä unohda myöskään Ikiklassikoita  Harry Pottereita ja Twilighteja. John Green sai myös suurta suosiota kirjoilla Looking for alaska ja Let it snow. Tik tokissa tunnetuksi nousseen Colleen Hooverin kirjat ovat suosittuja tällä hetkellä. Kiinnostavia kirjoja Hooverilta ovat esimerkiksi It Ends with Us sekä Ugly Love

EYL:n opiskelijat suosittelevat myös viimeksi lukemiaan kirjojaan, joita ovat Pajtim Statovcin Kissani Jugoslavia, Brandon Sanderson Words of Radiance, Anne Frankin päiväkirja, Arundhatin Royn The Ministry of Utmost Happiness, Heather Morrisin Auschwitzin tatuoija ja Gerorge Orwellin Eläinten vallankumous.

Kampanjan verkkosivuilla Lukuloma.fi on lisää kirjavinkkejä sekä paljon muuta mielenkiintoista. Sosiaalisessa mediassa kampanja näkyy tunnisteilla #lukuloma ja #läslov.

Suvi Salonpää, Enni Hinkkanen ja Laura Saveljev / Eylin viestintätiimi

 

  • EYL
Leppävaara