Espoon yhteislyseon Wanhat tanssitaan torstaina 14.10

Julkaistu: 10.10.2021 7.16Päivitetty: 10.10.2021 8.05
Vuoden 2020 tanssijoiden ryhmäkuva.
Tässä edellisten tanssien ryhmäkuva vuodelta 2020. Kuva: Eylin viestintätiimi

Vihdoin abit saavat oman Wanhojen päivänsä, kun useampaan kertaan siirrettyjä ja osin etänä harjoiteltuja tansseja päästään esittämään Kilonpuiston koululla torstaina 14.10. Toisen vuosikurssin opiskelijat pääsevät seuraamaan tansseja päivällä ja illalla klo 17 on esitys vanhemmille ja sisaruksille. Lämpimästi tervetuloa upeaan juhlaan!

Vuoden 2021 wanhojen tansseja ei saatu järjestettyä helmikuussa perinteiden mukaan, joten tanssit siirtyivät lopulta lokakuulle. Wanhojen tanssien treenit ovat kovassa vauhdissa käynnissä ja opiskelijat odottavaisin mielin. Wanhojen treeneille ei ole saatu varattua yhtä paljon aikaa kuin edellisinä vuosina, joten tansseja ollaan jouduttu harjoittelemaan intensiivisellä tahdilla ja aikataululla.

Vastoinkäymisistä huolimatta tansseja on odotettu innolla ja opiskelijat ovat puhuneet tansseista paljon jo etukäteen. Perinteisten tanssien lisäksi saimme onneksi Nean, Annin, Tiinan ja Oonan avulla myös tällekin vuodelle suunniteltua oman tanssin, vaikka se hieman normaalia lyhyempi onkin.

Onneksi saamme kutsua vanhemmat ja sukulaiset katsomoon seuraamaan tansseja koronasta huolimatta. Tämä luo juhlaan varmasti erilaista tunnelmaa verrattuna siihen, että tanssittaisiin tyhjälle katsomolle. Tänä lukuvuonna järjestetään siis kahdet tanssit, eikä seuraaviin helmikuun tansseihin ole enää montaa kuukautta.

Ensimmäistä esitystä Kilonpuiston koululla (Kilonpuisto 5) pääsevät seuraaman toisen vuosikurssin opiskelijat torstaina 14.10 klo 13.30.  Kello 17 alkavaan illan juhlaan kutsutaan vanhemmat ja sisarukset.

Lämpimästi tervetuloa ja ihanaa Wanhojen päivää abeille! 

Anna Hämäläinen / EYL:n viestintätiimi

 

 

  • EYL
Leppävaara