Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti tonttien vuokrauksesta ja myynnistä

Julkaistu: 4.10.2021 9.33

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti erilaisten tonttien myynnistä ja vuokraamisesta.

Jaosto päätti myydä uudelta Jousenpuiston asemakaava-alueelta, Urheilupuiston metroaseman läheisyydestä kaksi asuntotonttia 12 091 000 euron myyntihintaan Rakennusliike Lapti Oy:lle, joka antoi tonteista korkeimman hintatarjouksen. Tarjouksia tuli kaikkiaan 14. Tonttien rakennusoikeus on yhteensä 5 350 kerrosneliömetriä.

Jaosto päätti pidentää Laaksolahdessa sijaitsevien omakotitonttien (Veinin 66 päättyvää vuokrasopimusta) vuokrauspäätöksen mukaista täytäntöönpanoaikaa siten, että vuokrasopimukset on allekirjoitettava 30.6.2022 mennessä. Tavoitteena on kuitenkin, että vuokrasopimukset saadaan allekirjoitettua vuoden 2021 aikana.

***

Jaosto kuuli selostukset seuraavista aiheista:

  • Asuntotonttien vuokrasopimusten tilannekatsaus
  • Työllisyyden kuntakokeilun tilannekatsaus ja tulevan työllisyyden rakenneuudistuksen valmistelun aikataulu ja eteneminen.

***

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat(ulkoinen linkki)