Uuden Espoo.fi-sivuston ensimmäinen versio lanseerattiin syyskuun alussa

Julkaistu: 28.9.2021 18.08Päivitetty: 29.9.2021 9.42
Kädessä kännykkä, jossa lukee espoo.fi.
Kuva: Minna Ögland

Teemme verkkopalveluun aktiivisesti kehitys- ja päivitystyötä, minkä ansiosta Espoo.fi-sivusto parantuu jatkuvasti.

Suurin muutos käyttäjille on kokonaan uusi ilmiasu, jolla varmistetaan saavutettavuus kaikille käyttäjille. Myös toinen merkittävä uudistus liittyy Saavutettavuusdirektiivin ja Digipalvelulain myötä tulleisiin vaatimuksiin, sivuston kaikki sisältö on uudistuksessa tehty uudestaan saavutettavuus silmällä pitäen.

Saavutettavuusvaatimuksien vuoksi emme ole voineet siirtää vanhan verkkosivuston sisältöjä uudelle alustalle. Tästä syystä kaikkea vanhan palvelun ikääntynyttä sisältöä ei tulla näkemään uudessa sivustossa. Suosituimmat vanhan palvelun linkit ohjaantuvat oikeaan kotiin, mutta suuri osa vanhoista suoraosoitteista ei enää toimi. Hakukoneet palauttavat aluksi vanhoja osoitteita, mutta tilanne helpottuu pikku hiljaa.

Lämmin kiitos vielä kerran vapaaehtoisille asukkaille, jotka ovat olleet mukana tekemässä uutta sivustoamme ja kaikille uuden espoo.fi:n kyselyyn vastanneille. Työ meillä Espoossa jatkuu.