Starttipisteellä tavattavissa talous- ja velkaneuvontaa sekä ulosoton asiantuntija

8.9.2021 12.48Päivitetty: 26.9.2022 11.34

Ohjaamotalon Starttipisteellä  on tavattavissa ajanvarauksella ulosoton sekä talous- ja velkaneuvonnan asiantuntijat. He ovat tavattavissa joka kuun viimeisenä  keskiviikkoiltapäivänä. Ajan voit varata soittamalla Starttipisteelle. 

Starttipisteellä Ulosottolaitoksen työntekijältä voi kysyä yleisesti ulosottoon liittyvistä asioista, esimerkiksi miten toimia, jos saa kirjeen ulosotosta. Yksittäisen nuoren asioihin ei ole mahdollista ottaa kantaa, sillä ulosottovelallista koskevat päätökset tekee ulosottomies. Talous- ja velkaneuvonnan puoleen voi kääntyä kaikissa talouteen liittyvissä kysymyksissä, esim. laskujen maksuun tai perintään liittyen. 

Ajan voit varata soittamalla Starttipisteelle 040 126 7513.

Leppävaara