Starttipisteellä tavattavissa talous- ja velkaneuvontaa sekä ulosoton asiantuntija

Julkaistu: 8.9.2021 12.48

Syyskuun alusta on voinut tavata Ohjaamotalon Starttipisteellä ilman ajanvarausta ulosoton asiantuntijan. Hän on tavattavissa Leppävaarassa keskiviikkoiltapäivisin. Starttipisteellä Ulosottolaitoksen työntekijältä voi kysyä yleisesti ulosottoon liittyvistä asioista, esimerkiksi miten toimia, jos saa kirjeen ulosotosta. Yksittäisen nuoren asioihin ei ole mahdollista ottaa kantaa, sillä ulosottovelallista koskevat päätökset tekee ulosottomies.

Lokakuun alusta joka kuun ensimmäinen maanantai tavattavissa on ilman ajanvarausta myös talous- ja velkaneuvonnan asiantuntija. Talous- ja velkaneuvonnan puoleen voi kääntyä kaikissa talouteen liittyvissä kysymyksissä, esim. laskujen maksuun tai perintään liittyen. Tarvittaessa voidaan varata aika asian tarkempaa selvittelyä varten.

Leppävaara