Rakennusvalvonnan lupakäsittelyssä siirrytään tahdistettuun työrytmiin

Julkaistu: 10.9.2021 11.37

Tahdistamme rakennusvalvonnan lupakäsittelyä. Jokaisen kuun ensimmäinen täysi viikko rauhoitetaan lupien käsittelyyn. Kyseisinä viikkoina lupakäsittelijöillä ei ole soittoaikoja ja asiakasviesteihin vastataan kyseisten viikkojen ulkopuolella.

Tahdistamme rakennusvalvonnan lupakäsittelyä. Jokaisen kuun ensimmäinen täysi viikko rauhoitetaan lupien käsittelyyn. Kyseisinä viikkoina lupakäsittelijöillä ei ole soittoaikoja ja asiakasviesteihin vastataan kyseisten viikkojen ulkopuolella. Sähköiseen asiointipalveluun perustettuihin hakemuksiin liittyvät kysymykset pyydämme esittämään sähköisen asiointipalvelun ”Ennakkokyselyt ja viestit”-kentän kautta. Sujuvoitamme menettelyllä suuren lupahakemusmäärän käsittelyä. 

Lupakäsittely on suljettu asiakasyhteydenotoilta seuraavasti:

4.10.-8.10.2021

1.11.-5.11.2021

6.12.-10.12.2021