Perinteisessä lukuvuoden aloitustapahtumassa Hösmärpluusissa kuullaan ystävyydestä ja liikenneturvallisuudesta

Julkaistu: 9.9.2021 9.24Päivitetty: 9.9.2021 12.44
Poliisileijona laskee liukumäkeä

Keski- ja Pohjois-Espoon alueen eskareiden ja ekaluokkalaisten perinteinen koulunaloitustapahtuma Hösmärpluus lähetetään jo toistamiseen poikkeuksellisesti videotervehdyksenä koronatilanteesta johtuen.

Perinteiseen tapaan tapahtuma järjestetään Sunan koulun, Sunan koulun kuoron, Helsingin poliisisoittokunnan ja Omnia Audiopajan voimin. Videotervehdys lähetetään tänä vuonna kaikille espoolaisille eskareille sekä ekaluokkalaisille oppilaille, ja yhteinen katseluhetki järjestetään torstaina 16.9. kello 10. Jos yhteinen aika ei sovi ryhmän aikatauluun, niin videon voi katsoa ryhmälle sopivana hetkenä parin seuraavan viikon ajan.

Laulun ja leikin lisäksi Hösmärpluusissa kuullaan tärkeitä asioita ystävyydestä, syömisestä liikenneturvallisuudesta ja muista koululaisuuteen liittyvistä asioista. Tilaisuus päätetään ekaluokkalaisten keltanokkien lakitukseen ja yhteiseen koulurauhanjulistukseen.

Hyvää alkanutta lukuvuotta – pidetään toisistamme oikein hyvää huolta!

Lisätietoja tapahtumasta:
Tiina Raula
tiina.raula@opetus.espoo.fi