Metro ei liikennöi torstaina ja perjantaina

Julkaistu: 14.9.2021 6.57Päivitetty: 14.9.2021 8.22
Ihmisiä liikkeellä Matinkylän metroasemalla.
Kuva: Jyrki Vesa

Metro ei liikennöi torstaina 16.9. eikä perjantaina 17.9. kuljettajien työnseisauksen vuoksi.

Työnseisauksen ajaksi ei järjestetä korvaavaa liikennettä. Seudun joukkoliikenteen tilaamisesta vastaava HSL ja metroa ja raitiovaunuja liikennöivä HKL kehottavat metrolla tai raitiovaunulla tavallisesti kulkevia ihmisiä turvautumaan mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi kimppakyyteihin tai pyöräilyyn.

Muu joukkoliikenne palvelee normaalisti, mutta erityisesti metroradan varressa bussit saattavat ruuhkautua. HSL julkaisee verkkosivuillaan listan vaihtoehtoisista bussi- ja junayhteyksistä. Omia joukkoliikenneyhteyksiä on mahdollista selvittää myös HSL:n Reittioppaalla siten, että valitsee hakuvaihtoehdoista pois metron ja raitiovaunun.

Kuljettajat palaavat töihin 18.9. aamuneljästä alkaviin työvuoroihin, ja lauantaina liikennöidään normaalien aikataulujen mukaisesti.

Uutinen on julkaistu alunperin 14.9.2021 klo 08:40 Helsingin kaupungin verkkosivuilla(ulkoinen linkki).

Koko Espoo