Kutsu Kestävä Espoo –ohjelman valmisteluun

Julkaistu: 24.9.2021 6.51Päivitetty: 8.10.2021 10.58
Aivoriihi

Kestävä Espoo -poikkihallinnollisella kehitysohjelmalla toteutetaan Espoo-tarinaa ja ohjataan kehittämistyötä tavoitteiden toteuttamiseksi. Espoon kestävän kehityksen työssä kehitetään, kokeillaan ja otetaan käyttöön uusia toimintamalleja sekä tulevaisuuden kestäviä kaupunkiratkaisuja yhdessä kumppaneiden ja asukkaiden kanssa.

Tervetuloa valmistelemaan Kestävä Espoo-kehitysohjelmaa!

Espoon kaupunki järjestää etäyhteydellä neljä samansisältöistä työpajaa, jossa valmistellaan Kestävä Espoo-kehitysohjelman tavoitteita valtuustokaudelle 2021-2025. Työpajat on suunnattu sidosryhmille, kumppaneille ja kaupungin eri tulosyksiköiden viranhaltijoille, jotka haluavat pohtia kehityshankkeiden suuntia.

Voit ilmoittautua työpajaan valitsemalla itsellesi sopivin ajankohta alla olevista linkeistä. Ilmoittautuminen tapahtuu Webropol-lomakkeen kautta ja ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sekä kalenterivarauksen, jossa on linkki tilaisuuteen.

Kaikki työpajat ovat samansisältöisiä

Työpajassa työskennellään seuraavien aiheiden parissa:

  • Liikenne
  • Energiajärjestelmä
  • Kiertotalous ja kestävä elämäntapa
  • Maankäyttö ja rakentaminen
  • Lähiluonto ja luonnon monimuotoisuus

Työpajat pidetään etänä Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Työpajan tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille ennen työpajan alkua.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Kestävä Espoo-kehitysohjelmasta tästä linkistä.

Lisätiedot

Sanna Rönkkönen

Kehittämispäällikkö040 645 8877
  • Kestävä kehitys