Kehitysvammaisten työpolut ja erilaiset aikuisiän mahdollisuudet –tapahtuma

Julkaistu: 30.9.2021 6.53Päivitetty: 1.10.2021 12.48

Tule kuulemaan alustuksia, keskustelemaan ja kysymään aiheesta. Millainen aikuisen päiväarki nuorellesi olisi sopivin? Nuori, mitä haluaisit tehdä koulun jälkeen? Mitä vaihtoehtoja on tai voisi olla? Nuorille oma tietoiskuosio.

Missä: Espoon valtuustotalon kahvilassa, Espoonkatu 5

Milloin: lauantaina 9.10.2021 klo 10-13

Mikä: Pohdimme, juttelemme ja kuulemme. Mitä on nyt ja millaisia mahdollisuuksia on tarjolla kehitysvammaisten koulujen jälkeiseen arkeen. Kuulemme mikä on nykykäytänne, suunnitelmat ja mahdollisuudet. Onko se työpaikka ja kuinka se löytyy? Olisiko työtoiminta oikea ratkaisu? Vai olisiko ominta päivätoiminta – mitä siellä on tarjolla?

Keille: Nuorille – koulujansa pian päättäville ja jo päättäneille, heidän läheisilleen ja opettajille

Ilmoittaudu tapahtumaan mahdollisimman pian ilmoittautumiset@espoonkvtuki.fi  viimeistään 4.10., jotta tiedämme varautua tarjoiluihin ja oikein materiaalimäärin. Mainitse montako on tulossa paikan päälle.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä, linkki ilmoittautuneille lähetetään edellisenä päivänä. Mainitse, jos osallistut verkon kautta. Käytämme Teams ohjelmaa, mutta et tarvitse sitä varten mitään erillistä lisenssiä.  Internetyhteyden kautta pääset liittymään napin painalluksella.

Tapahtuman järjestää Espoon Kehitysvammatuki ry:n yhdessä Espoon vammaispalvelujen kanssa. Mukana myös Kehitysvammaisten Tukiliitto ja S-ryhmän henkilöstöhallinnon edustaja sekä työelämässä olevia nuoria.