Tutustu pyöräillen tai kotioloissa Kaija ja Heikki Sirenin arkkitehtuuriin

13.8.2021 10.31

Kaija ja Heikki Sirenin suunnittelemista kohteista Tapiolassa ja Otaniemessä on nyt julkaistu uusi mobiilireitti! KAMU Espoon kaupunginmuseon suunnitteleman reitin voi pyöräillä WeeGeeltä Tapiolan ja Otaniemen kautta Pohjois-Tapiolaan tai tutustua kohteisiin kotona osoitteessa: https://tarinasoitin.fi/siren

Tarinasoittimeen on tallennettu myös asukkaiden ja käyttäjien muistoja. Kuuntele esimerkiksi millaista oli olla töissä Teekkarikylän kesähotellissa, mennä naimisiin Otaniemen kappelissa tai leikkiä lapsena Kimmeltien 200 muun lapsen kanssa! Kaija ja Heikki ovat itsekin äänessä muistelemassa Tapiolan suunnittelua. 

Kaikki ja ei mitään - Arkkitehdit Kaija + Heikki Siren -näyttely on avoinna KAMU Espoon kaupunginmuseossa Näyttelykeskus Weegeellä 9.1.2022 asti. 

Espoonkaupunginmuseo.fi(ulkoinen linkki)

  • Historia