ISO 14001 -sertifikaatti Espoo Cateringille

Julkaistu: 26.5.2021 13.40Päivitetty: 28.5.2021 8.57
Nainen kantaa koria, jossa on tuoreita vihanneksia

Espoo Cateringille on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti. Bureau Veritas auditoi toimintamme.

Vastuullisuus on tärkeä osa Espoo Cateringin toimintaa: Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja kestävästi tuotettuja ateriapalveluita. ISO 14001 -sertifikaatti on tunnustus ympäristövastuullisesta toiminnasta ja sitoutumisesta ympäristösuojeluun, kestävään kehitykseen ja jatkuvaan parantamiseen. ​

Espoo Catering on tehnyt jo vuosia vahvaa ja vaikuttavaa ympäristötyötä. ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä on antanut uuden ja tehokkaan työkalun kehittämiseen ja haastaa huomioimaan ympäristövaikutukset prosessien jokaisessa vaiheessa. ​

Osana ISO 14001 -ympäristöjärjestelmää määritimme toimintamme ympäristövaikutuksia ja arvioimme merkittävimmät ympäristönäkökohdat. Asetimme ympäristötavoitteita ja toimenpiteitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Kytkimme prosesseihin mittareita ja rakensimme säännöllisen seurannan, jotta voimme varmistua toiminnan jatkuvasta parantamisesta.

​Olemme koonneet yhtiömme Vastuullisuus 2020 -raporttiin niitä toimenpiteitä, joita olemme tehneet ja saavuttaneet vastuullisuuden eri osa-alueilla. Käy tutustumassa!​

Espoo Catering: Vastuullisuus 2020 -raportti(ulkoinen linkki) (pdf, 4880 Kt)