Kehitämme uutta espoo.fi-sivustoa – vastaa kyselyyn

28.1.2021 10.20Päivitetty: 6.4.2021 9.08

Nykyinen espoo.fi -sivusto on toiminnassa edelleen siihen saakka kunnes sisältöä on saatu riittävästi syötettyä uuteen espoo.fi:hin.

Uuden sisällön suunnittelu ja syöttäminen on alussa, joten beta-versio on vasta tekninen runko, käytännössä lähes ilman sisältöä. Voit vastata ja vaikuttaa uuteen sivustoon heti alkuvaiheessa vastaamalla betaan liittyvään kyselyyn(ulkoinen linkki).

Täydennämme uuden sivuston sisältöä 2021 aikana

Uudistusprojektin alkuvaiheessa tehdyn asukaskyselyn ja konseptointityössä asukashaastatteluissa esiin tulleiden toivomusten myötä parannamme uudella sivustolla erityisesti sisällön laatua ja sivuston käytettävyyttä. Työn alla on parantaa uuden sivuston hakuominaisuuksia, palveluiden tietojen ja aukioloaikojen esittämistä sekä omaan kaupunginosaan ja päätöksentekoon liittyvien asioiden kätevämpää löytymistä. Jatkossa uuden espoo.fi-nettisivuston etusivulta pääsee myös etsimään uutisia ja tapahtumia Espoosta sekä tietoa kaupungin toiminnasta, jotka myös olivat vastaajien toiveina.

Espoo.fi-uudistustyö jatkuu ja uusi sivusto julkaistaan vuoden 2021 aikana.

Lue myös: Uudelta espoo.fi -sivustolta toivotaan hyviä hakuominaisuuksia

Lisätietoja:

Sarianna Visuri
Espoo.fi -uudistuksen projektipäällikkö
sarianna.visuri@espoo.fi

Koko Espoo