Rakkauden puutarha

Rakkauden puutarha on ekologinen ja yhteisöllinen vaihtoehto rakkauslukoille. Rakkauden puutarhaan voi istuttaa rakkauden symboliksi hedelmäpuun, joka samalla symboloi rakkautta luontoa kohtaan. Rakkauden puun istutuksen toivotaan innostavan rakastavaisia, mutta puun voi istuttaa minkä tahansa rakkauden tai ystävyyden symboliksi. Puulla voi yhtä hyvin juhlistaa ystävyyttä tai vaikkapa vanhemman tai isovanhemman rakkautta.

Rakkauden puutarha valmistui 19.5.2017 Suurpeltoon, Hentebynkadun pohjoispäässä olevaan Storhemtin puistoon. Alueella on tällä hetkellä noin 200 hedelmäpuuta. Tarkoituksena on luoda yhteisöllinen ympäristö, jossa jokainen vastaa omasta rakkauden puustaan yksin, tai yhdessä toisten kanssa. Esim. kasteluvuoroista ja puiden hoidosta voi tehdä hoitoringin.

Alueella voi järjestää rakkauden puutarha-aiheeseen liittyviä tapahtumia ilman erillisiä lupia. Hedelmäpuut kannattaa suojata hyvin peuroilta ja jäniksiltä. Espoon kaupunki ei istuta eikä hoida puita, mutta niitämme alueen heinikkoa muutaman kerran vuodessa.

Yhteystiedot

Rakkauden puutarhaHentebynkatu 5,02250 Espoo+358 9 8162 5100

Linkit

Puistot

Anna palautetta(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Lisää rakkauden puutarhasta

Lisätiedot

Rakkauden puutarhan Facebook- sivut (ulkoinen linkki)(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

Liittyvät palvelut

Katso toimipisteen tarkemmat tiedot Palvelukartasta(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)