Perkkaan asukaspuiston kerho

Perkkaan asukaspuiston kerho on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5 vuotiaille lapsille. Kerho kokoontuu kolme kertaa viikossa kello 8.30-11.30. Kerhopäivät ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhossa tuetaan lasten leikkitaitojen kehittymistä. Kerhon aikana ulkoillaan, syödään kotoa tuotuja eväitä, leikitään sekä ollaan osana ohjattua toimintaa.

Kerhossa lapset ovat mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja arvioimassa toimintaa. Kerhossa syömme kotoa tuodut pienet terveelliset eväät ( esim. leipä, hedelmä, vesi). Varaattehan lapsen reppuun varavaatteita ja sisätossut. Vaippaa käyttäville lapsille tulee pakata reppuun ylimääräisiä vaippoja ja puhdistuspyyhkeitä. Kaikki lapsen tavarat/vaatteet olisi hyvä nimetä.

Kerhossa on kaksi ohjaajaa. Kerhossa keskeisenä tavoitteena on myönteisten kokemusten saaminen, sosiaalisten taitojen opettelu, itsetunnon kehittyminen ja perheiden kasvatustyön tukeminen. Huomioimme kerhossa suomalaiset juhlapyhät.

Kerhon toimintakausi on elokuusta toukokuun loppuun. Uudelle toimintakaudelle tulee aina tehdä uusi hakemus. Seuraavan toimintakauden kerhoihin haetaan maaliskuussa. Päätös kerhopaikasta tehdään yhden toimintakauden ajaksi. Kerhoihin voi kuitenkin hakea myös hakuajan jälkeenkin mahdollisesti toimintakauden aikana vapautuville paikoille.

Lisätietoa kerhosta voit kysyä: Perkkaan asukaspuiston henkilökunta p. 046 877 1280, asukaspuisto.perkkaa@espoo.fi

Yhteystiedot

Perkkaan asukaspuiston kerhoMajurinpolku 3,02600 Espoo+358 43 825 8955asukaspuisto.perkkaa@espoo.fi

Postiosoite:PL 60307, 02070 Espoon kaupunki

Aukioloajat

Voimassa toistaiseksi:

  • ma-ke 8.30-11.30

Yhteyshenkilöt

Kerhon esihenkilö varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Siltanen +358 50 325 8607 sanna.m2.siltanen@espoo.fi

Linkit

Kerhoon hakeminen

Liittyvät palvelut

Katso toimipisteen tarkemmat tiedot Palvelukartasta(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)