Miksi Espoo Catering?

Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus vaikuttaa

Tarjoamme työntekijöillemme modernin työympäristön huippuammattilaisten joukossa sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää omaa työtä ja omaa keittiötä yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Olemme vastuullinen työnantaja ja pidämme huolta niin asiakkaistamme, ympäristöstä kuin henkilökunnastammekin. Monikulttuurisuus on työmme rikkaus. 

Työn ilo ja hyvinvointi

Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti fiilismittari-kyselyjä, joissa seuraamme työtyytyväisyyden kehitystä. Henkilöstömme onkin hyvin tyytyväisiä työhönsä ja sitoutuneita ja innostuneita kehittämään omaa työtään. Fiilismittarin tuloksia hyödynnetään jatkuvasti toiminnan kehittämisessä.

Henkilöstöllämme on lisäksi mahdollisuus käyttää henkilöstöetua kulttuuriin, liikuntaan ja työmatkoihin - tai pitää huolta omasta hyvinvoinnista vaikkapa hieronnalla. Ravitseva lounas piristää työpäivää ja keittiötyössä sen saa meillä ravintoetuna. Jos haluat laajentaa osaamistasi ja edetä catering-urallasi, niin meiltä löytyy mahdollisuuksia aina oppisopimusjärjestelyistä vapaa-aikana tuettuun opiskeluun. 

Vastuullinen ja joustava työnantaja

Vastuullisuustyömme näkyy myös työnantajana. Esimerkiksi korona-aikana niin työnantaja kuin henkilöstökin on joustanut, sopeutunut ja oppinut. Olemme pystyneet tarjoamaan henkilöstöllemme töitä koko koronavuoden ajan. 

Joskus elämäntilanteet muuttuvat myös muista syistä. Meillä Espoo Cateringissa perhe-elämän ja työn sujuva yhdistäminen on mahdollista erilaisilla joustavilla työaikajärjestelyillä. Voit halutessasi tehdä esimerkiksi lyhyempää työpäivää tai työviikkoa - väliaikaisesti tai pysyvästi.