Matineakonsertti: Muistojen harmonikka – metsäkukkia satumaassa

Muusikko Maria Kalaniemi harmonikan kanssa syysmaisemassa.

Aika

18.10.2023 14.00 – 15.00 EET/EEST

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 14,50 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Harmonikka on kautta aikojen soinut monen suomalaisen sydämessä. Se on surun ja ilon soitin, joka herättää nostalgiaa ja muistoja sukupolvesta toiseen. Onpa harmonikkaa kutsuttu Suomen epäviralliseksi kansallissoittimeksikin.

Muistojen harmonikka -matineakonsertissa kuullaan harmonikkamusiikin helmiä kahden upean taiteilijan, Maria Kalaniemen ja Elina Leskelän esittäminä. Melankolisesta Nuoruusmuistoja -valssista kuljetaan jalan alle menevään Säkkijärven polkkaan. Konsertissa soivat sydämeenkäyvät mollivalssit, intohimoiset tangot, ripeät polkat – mutta myös muutama yllätys matkan varrelta. Kalaniemi ja Leskelä ovat paljasjalkaisia espoolaisia, ja he ovat lapsina aloittaneet soittotaipaleensa juuri näiden sävelmien parissa. Maria Kalaniemen ja Elina Leskelän duo on tuttu monelle HoivaPelimannit -toiminnastaan.

Muistojen harmonikka -konsertti on merkittävän uran tehneen, kansainvälisesti tunnustetun Maria Kalaniemen taiteilijajuhlavuoden 2024 lähtölaukaisu, jossa samalla juhlistetaan myös 20-vuotiasta Sellosalia.

Kesto n. 1 h

Iltapäivätapahtuma

Kaikukortti-tapahtuma

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat