Paleface & DJ Leijonamieli feat. Gracias

Artisti Paleface katsoo suoraan kameraan.

Aika

9.2.2023 klo 19.00 – 21.00 EET/EEST

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 25 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Suomalaisen räpin pioneeri Paleface saapuu esiintymään Sellosaliin DJ Leijonamielen kanssa. Mukaan lavalle saadaan myös räp-artisti Gracias.

Paleface julkaisee keväällä 2023 ensimmäisen sooloalbuminsa lähes kahdeksaan vuoteen. Sellosalin konsertissa kuullaan ennakkomateriaalia tulevalta Autofiktio-albumilta ja lisäksi vanhoja tuttuja hittejä. Paleface julkaisi marraskuussa 2022 singlen Miehet ei itke, joka on ensimmäinen kurkistus tulevaan albumiin, jolla Paleface on entistäkin inhimillisempien aiheiden ja ihmiskohtaloiden äärellä.

Tuleva Autofiktio-albumi on painavia sanoja ja väkeviä teemoja sisältävä kokonaisuus, joka vertautuu Palefacen moderniksi klassikoksi muodostuneeseen vuoden 2010 Helsinki-Shangri-La-albumiin. Paleface itse kuvailee tulevaa albumia uransa parhaaksi. Levyn on tuottanut uudempaa sukupolvea edustava, kansainvälisestikin menestynyt huipputuottaja MD$ eli Santeri Kauppinen. Albumin on masteroinut Jonas W. Karlsson, joka on viime vuosina työskennellyt muun muassa John Legendin ja Jhené Aikon kanssa.

Kesto 2 h, sis. väliajan

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat