Nuua: Meanwhile (KULPS 7.–9. lk sekä lisäopetus)

Kuvassa Nuua Companyn Meanwhile -nykysirkusteos.

Aika

25.1.2023 klo 10.00 – 11.15 EET/EEST

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 6 €

Osta lippu

Meanwhile on maailma, joka peilaa tämän päivän kulttuuriamme ja ilottelee kaikella ihmisten turhanpäiväisillä tavoilla käyttää aikaansa. Se on sekoitus mukaansatempaavia ja dramaattisia tunnelmia, jotka yhdistyvät minimalistiseen komiikkaan jongleerauksen, esinemanipulaation ja visuaalisen teatterin keinoin.

Surrealistinen ja vinksahtanut Meanwhile ruotii kokemustamme ajan kulusta ja sen käytöstä. Esityksessä nykymaailman absurdi tärkeysjärjestys saa uusia ulottuvuuksia, sillä se ylistää asioita, joiden tekeminen koetaan yhteiskunnallisella tasolla tyhjänpäiväiseksi. Kaksi jonglööriä koettelevat kokijan ymmärrystä ja sitä, kuinka kaikki turhaksi kokemamme tekeminen voi synnyttää arvomaailman muutosta.

Teoksen ohjaaja, sirkustaiteilija Olli Vuorinen luo teoksillaan monitulkintaisia maailmoja, joissa tarkasti rytmitetty esinemanipulaatio teatraalisessa kontekstissa rakentaa uudenlaista nykysirkusta. Nuua Company on vuonna 2012 perustettu suomalainen nykysirkus- ja visuaalisen teatterin ryhmä, joka tutkii sirkustaitojen teatraalista ilmaisukykyä sekä uudistaa jongleerausta kehon ja esineiden liikkeitä yhdistävänä visuaalisena teatterina.

Kesto 1 h, esityksen jälkeen järjestetään yleisökeskustelu n. 15 min

Liput 6 €, ryhmänohjaajat maksutta. Varaukset 16.1.2023 alkaen: sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin. Maksuton espoolaisille 7.–9. luokkien, lisäopetuksen sekä toisen asteen oppilaitosten KULPS-ryhmille Kerran lukuvuodessa -käyntinä.

  • Leppävaara
  • teatteritaide
  • kulttuuritapahtumat