Jukka Orma & Argentiinan Pusta

Jukka Orma ja bändinsä kanssa.

Aika

27.1.2023 klo 19.00 – 20.50 EET/EEST

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 25 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Jukka Orman uusi albumi Argentiinan Pusta on positiivinen isku vyön alle. Siis niille, jotka odottavat jotain samanlaista kuin ennen. Tällä levyllä Orma nimittäin esittää oman näkemyksensä suomalaisesta tangosta. Topi Kärjen ja Unto Monosen klassikot saavat yllensä uutta verta ja lihaa eli rytmejä ja soundeja. Mukana on pari perinteistä italokäännöstä ja muun muassa yksi Mariskan kappale. Uudelleensovitukset on tehty rakkaudella, intohimolla sekä suomalaisen käyttömusiikin pitkän ja syvän tuntemuksen tuomalla auktoriteetilla.

Maamme mielenkiintoisimman kitaristin ura on komea. Parhaiten Sielun Veljet -yhtyeen karismaattisena kitaristina tunnettu Orma on soittanut urallaan lisäksi useissa eri kokoonpanoissa kuten Madame George, Hassisen Kone, Remu & Hurriganes ja Pedro’s Heavy Gentlemen. Viimeisin sooloalbumi Orman Oppivuodet julkaistiin 2016.

Jukka Orma & Argentiinan Pusta -kokoonpano keikoilla:
Jukka Orma: laulu, kitara
Eeva Koivusalo: basso
Mamba Assefa: rummut
Maria Ilmoniemi: koskettimet, samplet

Argentiinan Pusta -albumista sanottua:
…he ovat näillä maneerittomilla versioillaan nyt lähempänä tangon myyttistä ja mystistä ydintä, sitä aavan meren tuolla puolen kajastavaa arvoituksellista maata.
– Helsingin Sanomat 4/5

Kesto 1 h 50 min, sis. väliajan

Kaikukortti-tapahtuma

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat