Kaupunki tavattavissa: Ylä-Soukka A:n kaavamuutos

karttakuva Ylä-Soukan kaava-alueesta ja kuvake, jossa ihmisiä ja teksti Kaupunki tavattavissa.

Aika

4.10.2022 klo 14.30–16.00

Paikka

Yhteiskäyttöautojen pysäköintialue Soukankaari

Soukankaari 7, 02360 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Paikka tarkentuu pian!

Järjestäjä

Kaupunkiympäristö

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)


Lämpimästi tervetuloa kysymään Ylä-Soukka A:n kaavamuutoksesta!

Piipahda rennolla vastaanotollamme, jossa alueen kaupunkisuunnittelijat kertovat valmisteluvaiheessa olevasta muutoksesta ja vastaavat kysymyksiisi.

Alueen suunnittelijat ovat tavattavissa paikan päällä kaava-alueella 4.10. klo 17:30-19:00 Tervetuloa juttelemaan ja kyselemään kun sinulle sopii! Tarkempi kokoontumispaikka ilmoitetaan pian.

Kaavamuutoksesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat ainakin kaavan päävalmistelija Pasi Mäkinen, maisema-arkkitehti Anja Karhula sekä liikenneinsinööri Kaisa Lahti.

Ei ennakkoilmoittautumista, pukeudu säähän sopivasti ja saavu paikalle!

Kaupunki tavattavissa on Espoon kaupungin uudenlainen kohtaamismahdollisuus asukkaiden ja kaupungin työntekijöiden välillä. Tapaaminen ei painotu asiantuntijoiden esityksiin, vaan ideana on kohdata ja keskustella.

Kaavaehdotus tutuksi jo etäinfossa?

Kaavakävelyn lisäksi järjestämme 29.9. klo 17–19 etäasukastilaisuuden Microsoft Teamsin välityksellä.

Esittelemme valmisteluvaiheessa olevan kaavan aineistoja ja kerromme, miten suunnitelmista voi jättää mielipiteen. Lisäksi keräämme asukkailta eväitä kaavan jatkosuunnitteluun ja käymme lyhyesti läpi Soukan keskustan kehitys- ja remonttiasioita.
Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, lämpimästi tervetuloa vaikka molempiin!

Liästiedot etätapahtumasta: https://www.espoo.fi/fi/tapahtumat/espooevents:agbsdjzbci


Mistä on kyse?

Asemakaavan muutos tuo täydennysrakentamista Soukan metroaseman läheisyyteen. Uusien kerrostalojen lisäksi neljää olemassa olevaa kerrostaloa on tarkoitus korottaa. Kaavamuutos toisi toteutuessaan koteja 400–500 uudelle asukkaalle. Ylä-Soukka A on osa Soukan keskustan laajempaa kehittämistä.

Ylä-Soukka A:n osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä valmisteluaineistot ovat nähtävillä 19.9.-18.10.2022 Espoon kaupungin verkkosivustolla. Löydät sen parhaiten kirjoittamalla sivun hakuun ”Ylä-Soukka A”.

--

Turvallisen tilan periaatteet: Haluamme, että tapahtumassamme on kaikilla hyvä olla, minkä vuoksi tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Kunnioitathan siis muiden rajoja. Älä myöskään tee turhia oletuksia kanssaolijoiden taustoista, sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai muista identiteettitekijöistä. Kaikenlainen häirintä, syrjintä tai muu toisten rajojen rikkominen johtaa häiriköijän poistamiseen alueelta. Mikäli kohtaat häirintää tai ahdistavia tilanteita tapahtumassamme, ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaan!

Tapahtuma somessa

  • Soukka
  • osallistuminen
  • asuminen
  • rakentaminen
  • ympäristö
  • kaupunkisuunnittelu