Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale: Joulurieha-joulukiertue 2022

Lenni-Kalle Taipale ja Osmo Ikonen

Aika

1.12.2022 klo 17.00–19.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 35/27 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Maamme merkittävimpiin muusikoihin lukeutuvat Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale yhdistävät ensimmäistä kertaa joulusesonkinsa ja suuntaavat Joulurieha-kiertueelle loppuvuodesta.

Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mielenkiintoisessa ohjelmistossa kuullaan mm. Sydämeeni joulun teen, All I Want For Christmas Is You ja Sika.

Osmo Ikonen on tuttu lukuisista TV-ohjelmista. Merkittävimpänä mainittakoon SuomiLove, jossa Osmo toimii ohjelman solistina ja sovittajana. TV-tuotantojen lisäksi Osmo on julkaissut neljä soololevyä ja on huippusuositun Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen.

Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien kapellimestarien kaartiin. Ilmeikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa mm. The Voice Of Finland -ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa sekä lukuisissa muissa yhteyksissä.

Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan nuori rytminero Joonas Kaikko on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Kesto 2 h, sis. väliajan

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat