SIIRTYY: Knipi

Knipi artisti

Aika

10.11.2022 klo 17.00–18.30

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 22 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Huom! Knipin konserttikiertue siirtyy keväälle -23. Sellosalin konsertin uusi ajankohta on torstai 26.1.2023.

Konserttiin ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit myös hakea rahanpalautusta 30.10.2022 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

***

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi julkaisi uuden sooloalbumin ”Valoilmiöitä” keväällä. Lukuisia kulta- ja platinalevyjä saavuttanut Knipi on jättänyt vahvan jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin jo 1990-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan Egotripin perustajajäsenenä ja palkittuna säveltäjänä, joka on loihtinut hittejä nimille kuten Jonna Tervomaa, Anna Puu sekä Irina. Viime vuosina hänet on opittu tuntemaan ennen kaikkea sooloartistina.

Knipin kiitelty esikoissoolo ilmestyi syksyllä 2019. Pandemian iskettyä Knipi ilahdutti suomalaisia sosiaalisessa mediassa läpi kevään MusaCorner-sarjallaan, missä hän tulkitsi sekä omia että muidenkin artistien teoksia poikansa Danskun kanssa. Hesaria myöten uutisoidusta konseptista ilmestyi lopulta myös Universalin julkaisema ”Best of MusaCorner” -albumi.

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat