Olivera

Olivera

Aika

2.9.2022 klo 16.00–17.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 20/18 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Olivera on espoolainen laulaja-lauluntekijä, joka kuvailee itseään elämää ihmetteleväksi tarinankertojaksi. Persoonallisesta äänestään tunnettu artisti on tähän mennessä julkaissut neljä EP:tä, ja työn alla on kauan odotettu debyyttialbumi.

Suurelle yleisölle Olivera tuli tutuksi vuonna 2022 hänen osallistuttuaan Uuden Musiikin Kilpailuun. Suora finaalilähetys tavoitti ennätykselliset 1,9 miljoonaa TV-katsojaa. UMK-kappaleestaan ”Thank God I’m an Atheist” artisti kertoo näin:

“Kyseessä on urani henkilökohtaisin kappale, jonka teema on kypsynyt mielessäni jo lapsesta saakka. Mitä jos jokin maailman suurista uskonnoista onkin oikeassa ja elämä ei pääty koskaan? En pysty kuvittelemaan mitään niin ahdistavaa kuin ikuinen elämä.”

Laulajan ääntä on kuultu myös maailman suurimpiin DJ‐tuottajiin lukeutuvan Tiëston kappaleella "Affliction". Olivera on tehnyt kansainvälistä yhteistyötä lukuisten musiikkituottajien kanssa. Yhteensä biisit ovat keränneet yli 40 miljoonaa kuuntelukertaa, ja niistä ovat kirjoittaneet mm. Billboard, Forbes ja Scandipop.

Kesto 1 h

Kaikukortti-tapahtuma

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat