NEØV

NEØV bändi kuvassa

Aika

3.11.2022 klo 17.00–19.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Louhisali

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta

  • Liput 20 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi

Osta lippu(ulkoinen linkki)

NEØV on kansainvälisesti arvostettu indierockyhtye, jonka muodostavat veljekset ja multi-instrumentalistit Anssi ja Samuli Neuvonen. Tammikuussa 2021 julkaistu yhtyeen neljäs albumi Picture of a Good Life on kerännyt runsaasti mediahuomiota ja radiosoittoa erityisesti saksankielisessä Euroopassa.

Jo vuonna 2019 julkaistun kolmannen albuminsa Volantin myötä NEØV ihastutti ja puhututti laajaa yleisöä lämpimällä, lakonisella ja pohjoisella soundillaan, jonka äänimaisemassa yhteen kietoutuivat eteerinen melankolia, eristäytyneisyys ja kaiho. Bändi kiersi Eurooppaa, soitti ylitsevuotavin sanankääntein kehuttuja keikkoja Prahassa, Berliinissä, Tanskan SPOT-festivaaleilla ja Hampurin arvovaltaisella Reeperbahn-festivaalilla – ja nähtiinpä heidät jopa Saksan televisiossa. Yhtäkkiä nämä erakot pohjoisesta olivat miltei kaikkialla – eikä Suomen parhaiten varjeltu indiesalaisuus pysynyt enää salaisuutena.

Keikoilla yhtyeen kokoonpanoa vahvistaa Jussi Hietala (mm. Pariisin Kevät, Rubik, J.Tala). NEØV levyttää saksalaiselle Clouds Hill -levymerkille (mm. The Mars Volta).

https://neovband.com/
https://youtu.be/FApEFLf_SiE

Kesto 2 h, sis. väliaika
Liput 20 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €), lippu.fi
Ovet saliin avataan klo 18.30
Salissa ravintolapalvelut, rajattu anniskelualue

Kaikukortti-tapahtuma

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat