Kaupunki tavattavissa: Meripoijun kaavamuutos

Havainnekuva Meripoijun kaavamuutoksessa paikoitusalueen muutoksesta ja kaava-alueesta osana Kivenlahden keskustaa.

Aika

28.3.2022 klo 14.00–16.00

Paikka

Internet

Teams alustalla, liittymislinkki ilmoituksessa

Järjestäjä

Kaupunkiympäristö

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi

Lämpimästi tervetuloa kysymään Meripoijun pysäköintiä koskevasta kaavamuutoksesta! Piipahda rennolla etävastaanotollamme, jossa alueen kaupunkisuunnittelijat kertovat valmisteluvaiheessa olevasta muutoksesta ja vastaavat kysymyksiisi.

Etänä Teamsin välityksellä 28.3. klo 17–19 pidettävällä vastaanotolla ei ole eri asiantuntijoiden esityksiä tai kiinteää aikataulua. Eli tule linjoille tutustumaan ja kyselemään kun sinulle sopii!

Meripoijun kaava-alue Kivenlahden keskustassa on aiemmin kaavoitettu kerrostalokortteliksi, mutta sitä ei ole vielä rakennettu. Pienehköllä asemakaavan muutoksella järjestellään uudelleen pysäköinti sekä ajoyhteys tontille.

Paikalla kaavamuutoksesta kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat kaavan päävalmistelija Hugo Leppäsyrjä, arkkitehti Patrik Otranen sekä asiantuntija kaupungin tonttiyksiköstä.

Pääset liittymään etätilaisuuteen kopioimalla tämän linkin selaimeesi: https://bit.ly/Meripoiju2803info

Ei ennakkoilmoittautumista, nähdään Teamsissa!

Huom! Osallistumiseen tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja tietokoneen tai puhelimen, jossa on mikrofoni ja mielellään myös kamera. Halutessasi voit tulla jo 16.45 alkaen testaamaan mikrofonin toimivuutta.

Meripoijun kaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä valmisteluaineisto on nähtävillä 21.3.-20.4.2022 Espoon kaupungin verkkosivustolla. Löydät sen parhaiten kirjoittamalla sivun hakuun ”Meripoiju”.

Kaupunki tavattavissa on Espoon kaupungin uudenlainen kohtaamismahdollisuus asukkaiden ja kaupungin työntekijöiden välillä. Tapaaminen ei painotu asiantuntijoiden esityksiin, vaan ideana on kohdata ja keskustella.

Tapahtuma somessa

  • Online-tapahtuma
  • osallistuminen
  • asuminen
  • liikenne
  • rakentaminen
  • ympäristö
  • kaupunkisuunnittelu