Kaupunkigalleria: Paula Lehtonen - Äänen eleet

Paula Lehtonen

Aika

22.2.2022 klo 16.00 – 24.2.2022 klo 21.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Elinvoima

Hinta

Vapaa pääsy

Astu taiteen tiloihin eri puolilla Espoota! Taide levittäytyy kaupunkiympäristöön talvilomaviikolla, kun Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden Kaupunkigalleria tuo taidetta eri puolille kaupunkia.

Paula Lehtosen audiovisuaalinen videoprojisointi Äänen eleet heijastuu Sellosalin julkisivuun Espoon Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden Kaupunkigalleria yhteistapahtumassa.

Teoksessa Äänen eleet julkisivuun projisoitavat graafiset elementit liikkuvat ja muokkaantuvat äänen eri taajuuksien avulla ja animoidut kädet toistavat erilaisia musikaalisia eleitä: pöytärummutusta, ilmakitarointia ja rytmikästä napsuttelua. Teos heijastelee rakennuksen käyttötarkoitusta musiikin esittämisen tilana. Yleisöltä suljettuna olleen tilan sisäinen musiikki resonoi rakennuksen seinillä. Teos on graafinen ja värikäs ja tuo leikkisyydellään valoa helmikuun pimeisiin iltoihin.

Kuusiminuuttinen videoteos pyörii toistolla tapahtuman aikana tiistaista torstaihin hiihtolomaviikon ajan. Teoksen musiikin on säveltänyt Kristian Ekholm.

Paula Lehtonen on helsinkiläinen mediataiteilija, videosuunnittelija ja VJ, jonka teoksia voi julkisivuprojisointien lisäksi nähdä gallerioissa ja museoissa, teattereissa sekä visuaaleina klubeilla ja konserteisssa.

Ti-to 22.-24.2. klo 18–23

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • ulkoilu
  • kulttuuritapahtumat
  • näyttelyt