Kaupunkigalleria: Jussi TwoSeven - R.O.A.R. 27

Jussi TwoSevenin maalaus.

Aika

24.2.2022 klo 16.00 – 26.2.2022 klo 22.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Keskusaltaan puoleiset ikkunat

Järjestäjä

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut

Hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman nettisivut

espoo.fi(ulkoinen linkki)

Astu taiteen tiloihin eri puolilla Espoota! Taide levittäytyy kaupunkiympäristöön talvilomaviikolla, kun Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden Kaupunkigalleria tuo taidetta eri puolille kaupunkia. 

Espoon kulttuurikeskuksen altaan puoleisella sivulla on esillä Jussi TwoSevenin R.O.A.R. 27 -animaatio sekä animaatioon liittyviä maalauksia. Kaikki teokset on katsottavissa ulkoa kulttuurikeskuksen altaan puoleiselta piha-alueelta.

Jussi TwoSevenin R.O.A.R. 27 -animaation päähenkilönä on metsiemme kuningas, karhu. Animaatio on valokuvapohjainen ja koostuu useista katutaideteoksista. Karhuja esittävän R.O.A.R. 27 -animaation katutaideteokset on Jussi TwoSeven maalannut Osloon ja Helsinkiin. Oslon teokset on maalattu Akerselva-joen läheisyyteen osana Nuart RAD-taidetapahtumaa (2017). Helsingin teokset on maalattu Kannelmäkeen Upea18-taidefestivaalin yhteydessä (2018).

Espoon kulttuurikeskuksessa esillä olevaan, päivitettyyn versioon animaatiosta, Jussi TwoSeven on lisännyt muutamia still-kuvia kankaalle maalatuista teoksista, jotka ovat myös esillä kulttuurikeskuksen ikkunoissa. Näissä maalauksissa karhun suuhun on soviteltu sapluunoilla maalattuja yhteiskuntakriittisiä ja ympäristöpoliittisia tekstejä, joiden sanoma on voimakas ja puhutteleva.

Taulut ovat näkyvillä ympäri vuorokauden mutta vaikuttavimmillaan ne ovat pimeällä. Projisoitu animaatio on näkyvillä klo 18-24.

To-su 24. –27.2. klo 18–24

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • kulttuuritapahtumat