JuuriJuhla-RotFest: Ilkka Heinonen, Aija Puurtinen & Brooklynin satu

Aija Puurtinen & Brooklynin satu.

Aika

9.4.2022 klo 16.00–18.30

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

JuuriJuhla-RotFest

Hinta

  • 20/15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Tapahtuman nettisivut

juurijuhla.fi(ulkoinen linkki)

Huom! Koronatapauksen vuoksi Pauanne-yhtyeen esitys päätöskonsertissa on peruttu. Korvaavana esiintyjänä kuullaan jouhikkotaiteilija Ilkka Heinosta.

***

JuuriJuhla 2022 päätöskonsertti!

Jouhikon muinainen sointi siivilöityy läpi renessanssin palatsien ja Karjalan vanhauskoisten tupien, kun jouhikonsoittaja Ilkka Heinonen yhdistää karjalaiset tanssisävelmät vanhan musiikin estetiikkaan ja live-elektroniikkaan. Heinosen jouhikko vaeltaa pyhän ja maallisen rajapinnoilla, sekä karheana että hienovaraisesti soiden. Ilkka Heinonen on helsinkiläinen kansanmusiikkiin ja maailmanmusiikkiin erikoistunut muusikko ja säveltäjä, soittiminaan jouhikko, kontrabasso ja G-violone.

Aija Puurtinen & Brooklynin satu vie musiikin keinoin aikamatkalle amerikansuomalaiseen siirtolaisuuteen ja sen mielenmaisemaan. Tarjolla on akustisesti ja puoliakustisesti toteutettua, sekä suomeksi että ”fingelskaksi” esitettyä, voimakkaasti suomalaisesta ja amerikkalaisesta kansanmusiikista ammentavaa epookkia. Mausteena on folkia, bluesia ja jopa jamaikalaisia aineksia.

Kesto n. 2,5 h

Kaikukortti-tapahtuma

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat