SIIRTYY: Ida Paul & Kalle Lindroth

Muusikot Kalle Lindroth ja Ida Paul.

Aika

21.1.2022 klo 17.0018.00

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 35/28 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Huom! Voimassaolevien koronarajoitusten vuoksi tapahtumaa ei voida järjestää suunniteltuna ajankohtana. Mahdollisuutta siirtää konsertti selvitetään parhaillaan, ja tiedotamme lipunostaneita mahdollisesta uudesta päivämäärästä mahdollisimman pian.

***

Suomen suosituimmaksi duoksi tituleeratun Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut laajan yleisön. Bändi on kovassa nosteessa, mistä kertovat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konsertit ympäri Suomen. Ida Paulin & Kalle Lindrothin debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut yli 10 miljoonaa kertaa, jonka lisäksi duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Samaistuttavista lyriikoistaan ja lähes täydellisesti yhteen soljuvista äänistään tunnettu yhtye julkaisi listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa maaliskuussa 2020. Nyt jo platinastatuksen saavuttanut albumi on vakiinnuttanut duon asemaa Suomen tärkeimpien musiikintekijöiden joukossa.

Kesto n. 1 h

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat