SIIRTYY: Kasmir x Oulu All Star Big Band

Piirroskuva Kasmirista konsertin mainostekstein.

Aika

19.2.2022 klo 17.00–19.10

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 33,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) / ovelta 39 € + palvelumaksut

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Huom! Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteen vuoksi.

Ennakkoon tähän konserttiin ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan la 3.12.2022.

Mikäli uusi ajankohta ei sinulle sovi, voit hakea rahanpalautusta 15.3.2022 mennessä tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus

Ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla viiveitä siirtyneiden/peruttujen tapahtumien suuren määrän vuoksi. Pahoittelemme tilannetta.

...........................................................................

Kotimaisen R&B:n ykkösnimi ja musiikkikentän valovoimaisimpiin tähtiin lukeutuva Kasmir tekee ainutlaatuisen kolmen konsertin sarjan Oulun All Star Big Bandin kanssa alkuvuodesta. Espoon, Oulun ja Jyväskylän konserttisalit helmikuussa valloittavalla minikiertueella kuullaan lahjakkaan vokalistin ja biisinkirjoittajan tuotantoa soulsäveliin puettuina big band -sovituksina.

Oulu All Star Big Band (OASBB) on ammattilaiskokoonpano, joka rikkoo rohkeasti musiikillisia rajoja ja tuottaa uutta big band -musiikkia. Orkesteria johtaa sen taiteellisena johtajana toimiva trumpetisti Jukka Eskola. Kasmirin ja Oulu All Star Big Bandin yhteiskonsertit tarjoavat svengaavaa big band -tulkintaa rakastetuille hiteille ja harvemmin kuulluille Kasmir-kappaleille.

"Oli aivan mahtava kokemus esiintyä OASBB:n kanssa viime kesänä ja vielä mahtavampaa, että esiintymiset eivät jääneet siihen. Tuskin maltan odottaa alkuvuoden keikkoja ja sitä fiilistä, kun selkäni takana taas pauhaa koko Oulu All Stars Big Band. Näitä keikkoja ei kannata missata!”, Kasmir iloitsee.

Kesto 2 h, sis. väliajan

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat