Sir Elwoodin hiljaiset värit

Yhtye kuvassa

Aika

6.5.2022 klo 16.00–18.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Elinvoima

”Keskiolutjatsia, olkaa hyvä! Historian siivet havisevat tuoreesti 30-vuotisjuhlakiertueella”

Syksyllä 2020 Aamupäivän Errol Flynn -albumin julkaissut Sir Elwoodin hiljaiset värit juhlistaa 30-vuotista taivaltaan lähtemällä juhlakiertueelle konserttisaleihin. Kiertueella kuullaan lauluja yhtyeen koko uran varrelta, mukana ovat niin suurimmat hitit kuin harvemmin kuullut helmetkin.

Vuonna 2020 tuli kuluneeksi tasan kolmekymmentä vuotta Sir Elwoodin hiljaisten värien ensimmäisen omakustannelevyn julkaisusta, jota bändi itse pitää yhtyeen syntyhetkenä. Juhlavuoden kunniaksi vuosikymmenen levytystaukoa viettänyt yhtye julkaisi uuden Aamupäivän Errol Flynn-nimisen albumin. Uuden levyn ja juhlavuoden kunniaksi yhtye suunnitteli 30-vuotisjuhlakiertuettaan jo vuodelle 2020, mutta koronarajoitusten takia kiertueelle päästiin lähtemään hiukka myöhässä.

Konserteissa käydään läpi suosikkiyhtyeen koko 30-vuotista matkaa. Biisilista on rakennettu niin, että mukana on kappaleita uran kaikilta yhdeltätoista albumilta. Yleisö saa kuultavakseen sekä ne suurimmat hitit että myös kappaleita, joita klubikeikoilla ei ole kuultu. Välispiikeissä kuullaan tarinoita biisien takaa sekä muisteluita yhtyeen uran varrelta.

- On mahtavaa päästä vihdoin yleisön eteen kiertueen merkeissä. Pitkän tauon jälkeen julkaistu uusi levy ja ne muutamat keikat, mitkä olemme vuoden aikana päässet soittamaan, ovat vain kasvattaneet intoamme. Tuntuu kuin bändi olisi uudesti syntynyt ja on hienoa päästä jakamaan yhteisiä muistoja vuosien varrelta yhdessä yleisön kanssa, Juha Lehti sanoo.

https://www.sirelwood.net/

Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput 42 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Naulakkomaksu 2 €

Tapahtuma somessa

  • Tapiola
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat