SIIRTYY: Lasten lauantai: Siina & Taikaradio: Laulubussi matkustaa

Siina Hirvonen ja Taikaradio-orkesterin neljä muusikkoa.

Aika

12.2.2022 klo 13.00–13.45

Paikka

Sellosali

Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Järjestäjä

Sellosali

Hinta

  • 12 € + toimitusmaksut (alk. 1 €)
  • Perhelippu (sis. 4 hlö) 40€ + toimitusmaksut (alk. 1€)

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Huom! Tapahtuma on siirretty koronavirustilanteen vuoksi. Uusi konserttipäivämäärä on la 27.8.2022 klo 15.

Ennakkoon tähän tapahtumaan ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit myös hakea rahanpalautusta 15.3.2022 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

***

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka Vaarin saareen. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä tai vauhdikasta autoretkeä. Taikaradio-orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin perinteisten tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin! Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!!!

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio on konsertoinut jo yli 14 vuotta ympäri Suomea. Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on tuttu musiikkitoimittaja myös Pikku Kakkosesta sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta. Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -palkinnon. Sellosalin konsertti kuuluu Siina & Taikaradio -Orkesterin uusimman "Laulubussi"-albumin levyjulkkarikonserttikiertueeseen.

​Kesto 45 min
Suositellaan yli 3-vuotiaille

Huom! Tapahtuma on siirtynyt syksystä 2021. Aiempaan esitysajankohtaan 4.9.2021 ostetut liput käyvät tähän esitykseen sellaisenaan.

Tapahtuma somessa

  • Leppävaara
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat