Lauluyhtye Brevis: Karpaattien talvinen tarina

Kuvassa yhtye Brevis ja sen jäsenet.

Aika

3.12.2021 klo 17.00–18.00

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4, 02770 Espoon kaupunki

Katso sijainti kartalla(ulkoinen linkki)

Kannusillankatu 4, 02770 Espoo

Järjestäjä

Kannusali

Hinta

  • 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €). Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi. Kaikukortti-tapahtuma.

Osta lippu(ulkoinen linkki)

Ukrainalainen a cappella -ryhmä Brevis on perustettu vuonna 2012 Mukatševon kaupungissa Taka-Karpatiassa. Yhtyeelle on ominaista laulannan kaunis sointi, moniäänisyys, hienostunut musiikillinen tyylitaju, erinomainen ammattimaisuus ja mestarillinen esitystaito.

Yhtyeen ohjelmistossa on satoja erityyppisiä teoksia, joista suurimman osan voi kuulla ainoastaan Brevis-yhtyeen esittämänä. Yhtye on onnistunut yhdistämään erilaisia musiikkityylejä - hengellisestä musiikista klassiseen, autenttisesta ukrainalaisesta kansanmusiikista jazziin - ja luomaan uskomattoman ilmeikkään näyttämöllepanon.

Brevis on ensimmäistä Suomen kiertuettaan varten valmistanut uuden konserttiohjelman, joka on nimeltään Karpaattien talvinen tarina. Konsertin ohjelma on musiikillinen matka Karpaateilla ennen joulua. Ohjelmassa on lauluja, joita esitetään Karpaattien alueella talviaikaan, joulua odotettaessa ja jouluna. Karpaattien talvinen tarina on harmoninen kokonaisuus ukrainalaista värikkyyttä ja muinaisten joululaulujen - koljadien ja štšedrikien - säveliä. Ukrainalaisen moniäänisen laulannan kauneus yhdistettynä ääni- ja visuaalisiin efekteihin saa aikaan unohtumattoman ja erityisen esityksen. Hyvä jouluinen juhlamieli ja mieltä nostattava joulun odotuksen tunnelma on taattu jokaiselle kuulijalle!

Програма на українській мовi

Tapahtuma somessa

  • Kaupunginkallio
  • Espoon keskus
  • Muurala
  • musiikki
  • kulttuuritapahtumat