Yleislukio - Otaniemen lukio

Kuva: Samuel Salli

Otaniemen lukiossa voi opiskella suositulla yleislinjalla. Yleislinjan opiskelijat hyötyvät suuren lukion eduista, sillä linjan opintotarjonta on Espoon laajin ja monipuolisin. Opiskelija voi siispä valita runsaasti esimerkiksi koulukohtaisia opintojaksoja oman mielenkiintonsa mukaan. Tarjolla on esimerkiksi monipuolisia ja ainutlaatuisia tutkimus-, matka- ja intensiiviopintojaksoja.

Voit tutustua tarkemmin opintotarjontaamme Mini-OPS Otaniemen lukio -sivustolla.

Yleislinjalla opiskelu on mukavan vaihtelevaa ja motivoivaa, sillä opiskelijat pääsevät lukuvuoden aikana vierailemaan esimerkiksi yrityksissä, yliopistoissa, museoissa, näyttelyissä ja teattereissa. Koulumme piazzalla vierailee myös usein eri alojen asiantuntijoita kertomassa töistään. Järjestämme lisäksi niin sanottuja study talk -luentoja, joilla koulumme entiset opiskelijat kertovat jatko-opinnoistaan.

Otaniemen lukion YouTube-kanavalta(ulkoinen linkki) löydät lisätietoja lukio-opiskelusta!

Opiskelussa Otaniemen lukiossa toteutuvat hyvin koulumme arvot, jotka tiivistyvät alkukirjaimiin OTA. Olemme osallistava, tulevaisuuteen suuntaava ja avoin lukio. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että koulussamme opiskelijalla on mahdollisuus osallistua monenlaiseen mielekkääseen toimintaan, kehittää itseään ja saada laadukasta opetusta ja tietoa ajankohtaisista ilmiöistä ja innovaatioista. Lukiomme on suvaitsevainen, avoin ja turvallinen opiskelupaikka kaikille. Ota siis suunnaksi Otaniemen lukion yleislinja!