Nuori Espoo Kesäkiertue

Kivaa tekemistä kesäiltapäiviin ja -iltoihin! Tänä kesänä ensimmäistä kertaa starttaava Nuori Espoo Kesäkiertue tuo mukanaan kivaa tekemistä nuorille eri puolille Espoota. Toiminta on avointa, tervetuloa kaikki mukaan! Luvassa teemallisia ja toiminnallisia viikkoja eri puolilla Espoota. Osallistu fiiliksen mukaan, tarjolla sekä toimintaa että ihan vain rentoa hengailua mukavassa porukassa.

Kuva: Katja Mäkelä

19.–22.6. klo 12.30–19.30

Kivenlahden uimaranta, Merivalkama 11
Tervetuloa ottamaan rento startti juhannuksen viettoon Kivenlahden uimarannalle! Ohjelmassa rentoa kesäpelailua ja pientä skabailua. Osa toiminnasta voidaan toteuttaa viereisellä Marinsataman hiekkakentällä. Sateen sattuessa siirrytään Kivenlahden nuorisotilalle, jossa tarjolla erilaisia pelejä ja kivaa tekemistä.

3.–7.7. klo 12.30–19.30

Laajalahden kirjaston alue, Kurkijoentie 24
Rento meininki, pelaillaan erilaisia lauta- ja korttipelejä sekä ulkopelejä, käytössä VR-lasit.
Sateen sattuessa rento meininki jatkuu kirjaston sisällä

Leppävaaran skeittiparkki, Veräjäpellonkatu 17
Luvassa rentoa menoa ja korttipelejä hyvässä seurassa. Lainattavissa dekkejä. Sateen sattuessa voit hengailla nuorisonohjaajien kanssa Sellon kirjaston Nuortentila Pointissa.

10.–14.7. klo 12.30–19.30

Laaksolahden ranta, Lähdepurontie 1
Pelaillaan mökkipelejä ja VR-laseilla Beatsaberia. Rentoa hengailua ja kivaa tekemistä hyvässä seurassa muiden nuorten ja ohjaajien kanssa.

Järvenperän nuorisotila, Kulloonmäentie 20
Huom! Toimintaa maanantaista torstaihin 10.–13.7. klo 12.30–19.30
Tule geokätköilemään ja pelaamaan erilaisia pihapelejä. Sateen sattuessa pelejä ja muuta kivaa tekemistä sisätiloissa Järvenperän nuorisotilalla.

17.–21.7. klo 12.30–19.30

Huom! Sadepäivän sattuessa kaikki tämän viikon toiminnat siirtyvät automaattisesti Matinkylän monitoimitalolle, Matinraitti 17.

Matinkylän uimaranta, Matinlahdenranta 1
Biitsi kutsuu! Tule haravoimaan rantaa, etsimään aarteita ja katsomaan, mitä kaikkea hiekan seasta löytyykään. Välineenä kuitenkin haravan sijaan metallispaljastin! Luvassa rentoa hengailua ja kivaa tekemistä muiden nuorten ja ohjaajien kanssa.

Oittaan uimaranta, Kunnarlantie 33–39
Tule pelaamaan rantalentistä Oittaan uimarannalle! Evästä mukaan ja täällähän vierähtää helposti koko päivä, jos toinenkin. Ohjaajat tuovat mukanaan pallot ja vesipyssyt.    

24.–28.7. klo 12.30–19.30

Huom! Sadepäivän sattuessa kaikki tämän viikon toiminnat siirtyvät automaattisesti Matinkylän monitoimitalolle, Matinraitti 17.

Matinkylän uimaranta, Matinlahdenranta 1
Biitsi kutsuu! Tule haravoimaan rantaa, etsimään aarteita ja katsomaan, mitä kaikkea hiekan seasta löytyykään. Välineenä kuitenkin haravan sijaan metallispaljastin! Lisäksi ohjaajat tuovat mukanaan erilaisia pihapelejä. Tule mukaan, luvassa rentoa hengailua.

Laaksolahden ranta, Lähdepurontie 1
Pelaillaan mökkipelejä ja käytössä VR-lasit, joilla voi pelata Beatsaberia. Nautitaan kesästä rennoissa tunnelmissa!

Tervetuloa mukaan!