WeeGeen kesäleirit

WeeGeellä järjestetään kesäisin 7–10-vuotiaille lapsille suunnattuja päiväleirejä, joiden ohjelma ammentaa WeeGeen museoiden näyttelysisällöistä.

Kuva: Ari Karttunen

WeeGeen kesäleirit

WeeGeellä järjestetään kesäisin (kesäkuussa) viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10-vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan. 

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo. 

Kesäleirit 2022 

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2022 arkisin klo 9–16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23, 24 ja 25. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), hinnat sis. alv 24 %. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan. 

Leirien toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut sekä WeeGeen museot ja kumppanit. 

Leiriohjelma

KAMUn leiripäivä 

KAMUn leiripäivässä lähdetään aikamatkalle muinaiseen menneisyyteen! Eläydymme yhdessä kauan sitten eläneiden ihmisten elämään, harjoittelemme erilaisia esivanhempiemme taitoja ja lopuksi ryhdymme menneisyyttä selvittäviksi salapoliiseiksi eli arkeologeiksi itsekin. 

EMMAn leiripäivä: Värimatka 

EMMAn kesäleiripäivänä aikamatkailemme värien maailmassa leikkien ja tarinoiden. Mikä on sinun ilon värisi? Minkä värinen on kivoin kesäpäivä? Päivän aikana talletamme omat muistot värikarttaan. 

Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin leiripäivä 

Millaisia ovat mystiset jatulintarhat, monimuotoiset labyrintit ja jännittävät sokkelot? Arkin leiripäivänä rakennetaan pahvista kuumaliiman avulla jännittävän hauska ja haastavan sokkeloinen labyrinttikuulapeli.  Päivän päätteeksi valmiit pelit testataan ja viedään kotiin 

Suomen kello- ja korumuseo Kruunun leiripäivä 

Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Miten aikaa on mitattu ja miten me mittaamme sitä tulevaisuudessa? Hyppää mukaan ajan virtaan ja lähde matkalle ajan halki! 

Ilmoittautuminen

Leiri-ilmoittautuminen avautuu ti 15.3. klo 12. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti alla olevan linkin kautta. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Emme ota muuta kautta tulleita ilmoittautumisia vastaan. 

Ilmoittautumislinkki WeeGeen kesäleireille 2022

Muutokset ovat mahdollisia.  

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi