WeeGeen kesäleirit

WeeGeellä järjestetään kesäisin 7–10-vuotiaille lapsille suunnattuja päiväleirejä, joiden ohjelma ammentaa Tapiolan museoiden näyttelysisällöistä.

WeeGeen kesäleiriläisiä 2022.Kuva: Ari Karttunen / EMMA

WeeGeen kesäleirit

WeeGeellä järjestetään kesäkuussa viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10-vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan. 

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu Tapiolan museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo. 

Kesäleirit 2023

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2023 arkisin klo 9–16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23, 24 ja 25. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), hinnat sis. alv 24 %. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan. 

Leirien toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut sekä WeeGeen museot ja kumppanit. 

Leiriohjelma

Maanantai

Leiriohjaajien päivä: Mauri Kunnas -näyttely ja Futuro-talo
Ensimmäisenä leiripäivänä tutustutaan kavereihin Mauri Kunnas -näyttelyn värikkäissä maailmoissa seikkaillen. Päivän aikana kurkistetaan myös muoviseen, taianomaista tunnelmaa henkivään Futuro-taloon.   

Tiistai

KAMU Espoon kaupunginmuseon leiripäivä 
Löydä taika lähiympäristöstäsi ja paljasta se kameran linssin kautta! KAMU Espoon kaupunginmuseon pajassa kuvataan omaa lähiympäristöä ja tehdään kuvista entistä maagisempia askarrellen ja tuunaten.

Keskiviikko

EMMA – Espoon modernin taiteen museon leiripäivä: Taikapaikka
Miltä näyttäisi meritähden olohuone? Entä pala avaruutta? EMMAn kesäleiripäivänä tutkimme erilaisia tiloja ja rakennamme omat taianomaiset minipaikat.  

Torstai

Museo Leikin aamupäivä
Museo Leikissä sukelletaan tarinoiden ihmeelliseen maailmaan sekä tietenkin leikitään! Tutustumme taikametsään ja sen taruolentoihin. Työpajassa rakennamme kiehtovia fantasiamaailmoja. 

Suomen kello- ja korumuseo Kruunun iltapäiväpäivä: Taikalaatikko
Suomen kello- ja korumuseo Kruunussa hyppäämme korujen ja kellojen taikamaailmaan. Kirjoitamme oman tarinan leiriläisten kanssa, joka ikuistetaan puulaatikkoon. Taikalaatikko valmistuu WeeGee kesäleirien aikana kaikkien leiriläisten yhteistyönä. Millainen valmis tarina on ja mihin taikamaailmaan se sijoittuu?

Perjantai (ei viikolla 25)

Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin leiripäivä
Arkin leiripäivässä tutustutaan arkkitehtuuriin erilaisten tilojen ja niihin sopivien kalusteiden kautta. Erityisesti tutustutaan EMMAn Taikahuone-näyttelyssä esiteltäviin Yrjö Kukkapuron kalustesuunnitelmiin. Leiripäivän aikana suunnitellaan ja rakennetaan oman taikahuoneen pienoismalli kalusteineen.

Ilmoittautuminen

Leiri-ilmoittautuminen avautuu ti 21.2.2023 klo 12. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti alla olevan linkin kautta. Leiripaikan varaaminen vaatii kirjautumisen. Voit luoda tunnukset verkkokaupan oikeassa yläkulmassa olevan Kirjaudu-painikkeen kautta. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Emme ota muuta kautta tulleita ilmoittautumisia vastaan. 

Varaa leiripaikka tästä.(ulkoinen linkki)

Muutokset ovat mahdollisia.  

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi