Kaupunkitapahtumat EspooKaupunkitapahtumat Espoo

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti

Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti toteutetaan ainoastaan verkkokonserttina maanantaina 6.12.2021.

Päivitys 30.11.2021

Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti siirtyy kokonaan verkkoon

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Espoo on päättänyt, että Itsenäisyyspäivän juhlakonserttiin ei tänä vuonna aiemmasta tiedosta poiketen oteta yleisöä. Tapahtumien turvallisuussuositukset ovat tiukentuneet nopeasti huonontuneen koronatilanteen vuoksi.

Pahoittelemme syvästi tilannetta kaikille jo lipun hankkineille.

Konsertti toteutetaan kuitenkin verkossa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan konsertin suoraa lähetystä verkkoon: espoo.fi/kaupunkitapahtumat.

-----------
Julkaistu 4.11.2021

Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti toteutetaan jälleen vuonna 2021 Espoo Metro Areenalla. Koko kaupungin yhteinen tapahtuma välittää yhteisöllisyyden ja musiikin riemua. Jo 22. kerran järjestettävää konserttia voi tulla seuraamaan paikan päälle tai juhlan tunnelmasta voi nauttia kotioloissa suoran lähetyksen välityksellä.

Ohjelmistossa klassinen ja kevyt musiikki nivoutuvat yhteen. Orkesterina soittaa Polyteknikkojen Orkesteri James Kahanen johdolla. Muusikko Tapio Viitasaaren konserttia varten toteutettuja sovituksia esittävät viihteen ammattilainen Mikko Leppilampi ja viime kaudella The Voice of Finlandissa upealla äänellään sävähdyttänyt Elise-Juliette. Lavalle nousevat myös Total Cello Ensemble sekä Tapiolan musiikkilukion kuoro. 

Itsenäisyyspäivän juhla alkaa Espoo-mitalien jaolla. Mitaleita on myönnetty Espoon hyväksi tehdystä työstä vuodesta 1972 alkaen.

Lippujen jako alkaa torstaina 4.11.2021
Tapahtuman lippuja on saatavilla Lippupisteen verkkokaupasta sekä rajattu määrä Espoon kulttuurikeskuksesta.
Espoo Metro Areenalle otetaan katsojia puolet salin kapasiteetista koronaturvallisuus huomioiden.

Konserttia voi seurata suoran lähetyksen kautta verkossa
Konsertti lähetetään suorana osoitteessa www.espoo.fi/kaupunkitapahtumat(ulkoinen linkki). Suoralla lähetyksellä halutaan huomioida kotioloissa sekä erilaisissa yhteisöissä, kuten palvelutaloissa, tapahtumaan osallistuvat. Konserttitallenne on katsottavissa 5.1.2022 asti. Konserttia voi seurata maksutta tietokoneella, tabletilla tai vaikka älypuhelimella.

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti
ma 6.12.2021 klo 14.30-16
klo 14.30-15 Espoo-mitalien jako
klo 15-16 Konsertti

Elise-Juliette, Mikko Leppilampi
Polyteknikkojen Orkesteri, johtaa James Kahane
Total Cello Ensemble
Tapiolan musiikkilukion kuoro

Tapahtuman tuotannosta vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo. Ohjelmamuutokset mahdollisia.